Várakozás közben információkat is lehet szerezni

Legutóbb eléggé érdekes lehetőségnek voltam a szemtanúja, vagy inkább fültanúja. Vállalkozóként minden hónap végét a könyvelőmnél zárom. Mivel ő az egyik legjobb a városban, nagyon sokan járnak hozzá. Van, aki a hivatalos papírokat intézteti vele, mint például én, de van olyan is, aki csak tanácsadásért keresi fel.

Én már 10 éve vagyok vele kapcsolatban. Már apukám is őt fogadta fel, mikor megnyitotta az első üzletét. És mikor én is eljutottam erre a pontra, akkor nem is volt kérdés, hogy vele intéztetem a cégem ügyes-bajos dolgait. Szorgalmas, őszinte, okos, és nem mellesleg ért is a szakmájához.

Előző hónapban kicsit várnom kellett rá, mivel előttem még hatan vártak arra, hogy sorra kerüljenek. Szerencsére a rendezett irodának köszönhetően működött a légkondicionáló, így nem kellett a melegben megfőni. A szép bútorok is biztosították a könyvelésre várakozók kényelmességét.

A mellettem ülő pár a felnöttképzésekről kezdett el beszélni, azon belül is az Oktatozone által felkínál lehetőségekről. Az egyiknek a telefonján egy igényesen kialakított, világos színekkel tarkított weboldal volt megnyitva. A kezdőoldalon rögtön a cég mottója volt olvasható. Hitvallásuk, hogy tudásukkal és tapasztalatukkal, minőségi szakképzett munkaerőt képezzenek ki, segítsék a résztvevők elhelyezkedését, és élethosszig való tanulásukat.

A bevezető sor után azonnal megismerhetjük a felnöttképzések berkein belül meghirdetett szakmai képzéséket és részszakmákat. Azonban jogszabály alapján szervezett – hatósági – képzésekkel is találkozhatunk az oldalon. Az érdeklődők választhatják az aranykalászos gazda, logisztikus, volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő, fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő, robbanásbiztos berendezések szerelője, villámvédelmi felülvizsgáló, megújuló és egyéb energiaforrású kiserőmű erősáramú létesítője, kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő lehetőségeket. A hatósági képzések terén pedig tűzvédelmi szakvizsga, villamosbiztonsági felülvizsgáló és továbbképzés, nyomástartó edénygépész kezelője, nyomástartó edénygépész, nyomástartó berendezés kezelője és nyomástartóedény-gépész áll a rendelkezésre.

felnöttképzések

Természetesen minden egyes képzéshez tartozó információkat egy külön fül alatt megtalálhatjuk. Ezeken belül megtudhatjuk a kezdési időpontokat, a jelentkezési határidőket, az óradíjakat, és még azt is, hogy hol lesz, vagy lesznek az oktatások. Minden esetben megjelölik a képzéshez tartozó felvételeket, és azt is, hogy hogyan bocsátható valaki szakvizsgára. Például az aranykalászos gazdának szüksége lesz mezőgazdasági vontató vezetésére érvényes vezetői engedélyre (T, illetve C+E, C1+E kategória, vagy B kategória), illetve arra is, hogy a képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítványt megkapja.

A munkaterület leírásával is találkozhatunk. Ráadásul bővebb információkat is találhatunk arra a kérdésekre vonatkozóan, hogy miért fontos ez a képzés, miért érdemes választani, kiknek ajánlott, milyen képességek lesznek elsajátítva, de az előnyökről is kapunk egy kisebb felsorolást.

Az Oktatozone több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Amellett, hogy profi felkészítés után a jelentkezők biztosak lehetnek abban, hogy vizsgáik sikeresek lesznek, saját felkészítésű anyagok is segítik a tudás elsajátítását. A tanórák Budapest frekventált helyein és online is elérhetőek, arról nem is beszélve, hogy magánszemélyeknek részletfizetési lehetőséget is biztosítanak.