Számvitel beadandó helyett fogorvost találtam anyukámnak

Egyik egyetemi szaktársam anyukája könyvelőként dolgozik és sokat szoktunk náluk tanulni, mert ő sokat tud segíteni és gyakorlatban is el tudja mondani, hogyan néz ki például egy-egy számviteli feladat. Legutóbb egy beadandón dolgoztunk, mikor beszélgetés közben meséltem nekik, hogy fogorvos keresésben vagyunk, mert anyukámnak fogpótlásra lesz szüksége és aggódik, hogy a fogimplantátum fájni fog. Ők ajánlották a Fogorvos Budapestet, mert már régóta oda járnak. Fanni gyerekfogászaton is volt náluk korábban és nagyon dicsérték őket.

Be is jelentkezett anyu hozzájuk egy konzultációra a problémával, ahol a recepciós megnyugtatta, hogy először csak általános vizsgálat lesz, a doktor úr pedig minden kérdésére válaszolni fog majd. A doki nagyon kedves volt és türelmes, részletesen elmondta milyen lehetőségek vannak a fogimplantálásban és persze anyu legfontosabb aggodalmát is elhessegette, miszerint a fog implantátum fáj. Még viccesre is vette a figurát, hogy oldja a hangulatot, mert elmondta, hogy a fogimplantátum nem fáj, de persze nem is akart becsapni minket. Ezért hát elmondta, hogy a beültetés viszont azért nem fájdalommentes, de kibírható, és gyorsan túl lesz rajta anya. A konzultáció után anyukám már nyugodtabban ment a következő időpontra, hiszen megbízott a doktor úrban, aki részletesen elmondta az egyéni kezelési tervet. A fogminta vételtől egészen a beültetés utáni fogápolás fontosságán át a további szükséges kontroll vizsgálatokig mindent részletesen ismertetett. A rendelővel is teljesen meg voltunk elégedve, nagyon szép és kulturált, tiszta környezettel találkoztunk.

Anyukám azóta már túl van az első ellenőrzésen is, minden a legnagyobb rendben ment és továbbra is a Fogorvos Budapestet fogjuk választani, ha bármilyen fogászati beavatkozást szeretnénk igénybe venni.