Mozgásszegény munka mellett nem árt a helyes táplálkozás

Könyvelőként sajnos többnyire ülőmunkát végzek, ráadásul az utóbbi időben eléggé el is vagyok havazva, így a sport sajnos kimaradt az éltemből az elmúlt hónapokban. Mivel olyan alkattal rendelkezem, amin hamar meglátszik, ha felhagyok a mozgással, valamilyen szinten szerettem volna legalább egészségesebb táplálkozással kompenzálni a testemet, amiért elhanyagoltam. Így hát fel is kerestem a kedvenc élelmiszerüzletem weboldalát, a biocity.hu -t, amelyen mindig megtalálom amire szükségem van, amikor arra az elhatározásra jutok, hogy ideje változtatnom az életmódomon.

Azért a BioCity a kedvenc áruházam, mert a netes oldaluknak köszönhetően mindent egy helyen összeszedhetek, és nem kell se órákat bolyonganom a tömött bevásárlóközpontok fitness részlegén, se azon agyalnom, hogy a nagy rohanásban mit felejtek el.

Mivel már vásároltam náluk egy korábbi fogyókúrám alkalmával, meg is volt a lista az egészséges élelmiszerekről, amelyek legutóbb is beváltak. Ennek ellenére persze vettem egy pillantást a rendelésem leadása előtt az újabb termékeikre, hiszen ki tudja, milyen kincsekre lehet még bukkanni a folyamatosan frissülő termékkínálatukban, amelyek közt számos általam kedvelt márka képviselve van. A bolt ezekről ráadásul rövid tájékoztatót is nyújt a vásárlóinak, hogy megkönnyítse a választást.

A kosaramba ezúttal is számos minőségi termék került, többnyire zsírégető táplálék kiegészítők, glutén mentes lisztek és tészták, cukormentes sütemények, aszalt gyümölcsök, magok, egészséges müzlik és granolák, illetve ha már úgyis rendeltem tőlük, hozzá csaptam a csomaghoz a kedvenc dezodoromat is, amelyből az előzőt is a biocity.hu oldalán vásároltam.

biocity.hu

Mivel így a végösszeg meghaladta a 10 ezer forintot, az összeg 0.5% – át vissza is kaptam a virtuális hűségkártyámra. Ez a BioCity speciális jutalomrendszere, hogy bizonyos összeg felett visszatérítik a pénzem egy részét, amelyet a következő vásárlásom alkalmával levonnak a végösszegből. Mivel gyakori, visszatérő vásárlójuk vagyok én már sokszor részesültem ebben a kedvezményben. Most különösen elégedett vagyok a vásárlással, mert többet is a termékeim közül megtaláltam az akciós szekcióban.

Kicsit sajnálom, hogy az üzlet Szegeden van. Természetesen a vásárlást így is könnyedén meg tudom ejteni ha házhoz szállítással kérem a csomagomat, de szívesen részt vennék a cég jótékonysági akcióiban is, amelyekről az oldalukon adnak tájékoztatást.

Mindenesetre a rendelést leadtam, és már semmi más dolgom nincs, mint várni a futárt, hogy legkésőbb 6 napon belül már bele is vághassak a diétába.