Lépéstartás, elektronikusan

20 éve működő könyvelőirodánk nagyjából hússzor annyi céget, kisvállalkozást is szolgál ki most, mint hajdanán. Nagyon gyors a tempó és gyorsan változnak a dolgok. A jogszabályok is, de példának okáért a kisvállalkozások tervei, szándékai is, mi több, volt ugye most egy nagy változás a KATA megszűnésével, szóval a teendőink a végtelenbe mutatnak. A számosságukban és a változatosságukban egyaránt.

A munkatársainknak nagyon sok hívása bonyolódik naponta a NAV felé is, nekünk is fontos, hogy mindig elérjük őket, egy csomó mindent intéznek ugyanis távmunkában, szóval fejlődünk, sokszínűsödnek munkavégzésünk azon módjai, melyekkel tartani tudjuk a lépést. Így bírjuk valamelyest a tempót még gyorsítani. Sok minden kell ehhez, mondjuk megbízhatóan stabil telefon szerviz, az állandóan cserélendő, néha elromló eszközeinkhez. A cserélést (mióta spórolunk sok mindenen), fel tudta váltani mindennek a tartós javítása, mert már meglett a megfelelő telefon szerviz (www.lcdfix.hu) erre, azóta. És ez nem is szokványos telefon szerviz csak. Vannak tableteink, egyebek, így jó pár dologban segítenek. Ma már mindeneink nekünk is az elektronikus munkaeszközök, és kommunikációs eszközök!

Azért szeretjük különösen pont ezt a helyet az Allee-ban, Budapesten, mert a cégünk nevére vásárolt telefonokat, egyéb eszközöket nem egyszer helyben javítják! Rögtön és megbízhatóan! Mit jelent ez a gyakorlatban? Olykor kevesebb, mint egy órát. Nyilván ahány sérülés és hiba, annyiféle megoldás és megoldási hosszúság, de általánosan jellemző rájuk a nagy szakértelemmel és gyakorlati tudással való hozzáállás – és persze nem hátrány, hogy sokszínű a munkalista, amiről választva bármilyen eset következményeit ki lehet javítani, mondjuk egy táblagépen akár. (Törés, akksi kifáradás, stb.)

Fontos, és nekem egy örök aggodalmamat űzi el ilyen esetekben, hogy garantálják az adatvesztés nélküliséget. Képzeljük el, mennyire fontos nekünk, akik egy táblagépen olykor könyvelési dolgokat, dokumentumokat is tárolunk, hogy egy ilyen komoly szervizben nem kell amiatt aggódnunk, hogy leadunk javításra egy eszközt, és esetleg baj lehet a rajta tárolt adatainkkal… Az lcdfix.hu-n megkapjuk a leírásokban is már a garanciát arra, hogy ettől náluk nem kell félnünk. És ezekért az exkluzivitásokért nincs felár, tehát nem nagyon drágák ők amúgy sem! Úgy értem azt, hogy a leírásokban, hogy a jobb “műhelyekhez” hasonlóan, ha ide viszünk valamit, nem ott kapunk csak magyarázatot arra, helyben, hogy mi hogyan működik, mennyi ideig tart, és hogy kell elképzelni azt, amit csinálnak az eszközzel. Ezen, a legjobb helyek mércéjével mérten is kiváló szervizben, hosszú és alapos felvilágosítást kapunk már a weboldali leírásokban. Javítási technikákról, bizonyos dolog javíthatóságának korlátairól, stb. Mindenféle árlisták elérhetők előzetesen, szintén így, tájékoztatásképp.

Van egy “Felvásárlás” menüpont is továbbá, ami alatt azt írják nekünk, iPhone és Samsung eszközök esetén megválhatunk náluk a használtabbaktól, örökre. Ez külön jó szintén a hozzánk hasonlóknak, mert nekünk tényleg nem kevés készülék akad itt az asztalokon, illetve mindenki zsebében, a munkatársak közül. De akár sok, akár csak egy, már elavultnak érzett készülékünk van, kérjünk tőlük felvásárlási ajánlatot! Www.lcdfix.hu – nem csak telefon szerviz, sok minden egyben!