Látogatásom a könyvelőnél

Immáron 10 éve, hogy vállalkozóként dolgozom. Nem volt ez mindig így, mert előtte én is alkalmazott voltam, mint oly sokan, de aztán felhagytam az alkalmazotti léttel, egyszerűen elegem lett belőle. Ekkor döntöttem el, hogy valami más kell, így vágtam bele a saját üzleti tevékenységembe, ami egy nagyszerű ötlet volt.

Persze vállalkozóként nem mindent én csinálok, mert például a könyveléshez nem értek és nem is nagyon érdekel. Ezért ezt egy valódi könyvelővel csináltatom, aki tényleg ért hozzá és profi benne. Ez azzal is jár, hogy rendszeresen kell találkoznom vele, mert le kell neki adnom mindenféle számlát és dokumentumot.

Épp a múlt héten jártam nála, az ő lakásán. Arra lettem figyelmes, hogy egy csomó új dolog van a lakásában, így egyből megkérdeztem, hogy hol vásárolta ezeket a cuccokat. Elmondta, hogy ő rendszeren vásárol az expresszbolt.com oldalról és minden új dolgot, amit látok onnan vásárolt.

Például az első dolog, amit egyből kiszúrtam, mert nem lehet nem észrevenni, az a 6 az 1-ben helytakarékos táskatartó volt. A könyvelőmnél az egyik szekrény ajtajára volt ideiglenesen felakasztva, de valójában a szekrénybe kell tenni, mint mondjuk egy kabátot vagy bármilyen más ruhát. És miért is olyan praktikus ez? Azért, mert tökéletes választás akkor, ha nincs elég helyünk, ugyanis a táskákat, pénztárcákat, törülközőket vagy kézitáskákat egymás alatt abszolút helytakarékosan lehet tárolni.

Anyaga PVC, mely nagyon tartós, így nem kell attól félni, hogy könnyen elszakad vagy megsérül, sőt még porálló is, ami azért jó, mert így nem porosodnak a benne tárolt dolgaink. Könynen tisztítható és csupán 1490 Ft-ba kerül, ami szinte semmi. Még nem is láttam ilyet, de nagyon megtetszett nekem is, mert roppant praktikus.

expresszbolt.com

Aztán szintén új dolog volt és szintén egyből kiszúrtam a lakásban, az a fedeles szövetből készült cipősszekrény. Amikor megnéztem közelebbről csak ámultam, mert meg sem tudtam számolni, hogy hány pár cipő van benne. Aztán mondta a könyvelőm, hogy 27! Hűha, ez rengeteg. 9 szinten 3 pár cipő fér el benne, vagyis összesen 27 darab. Szinte mindenkié belefér a családból.

Ez a tároló iszonyatosan könnyű. Első látásra nagynak tűnik és nehéznek, de mindössze kevesebb, mint 2 kg súlyú. Nagyon tartós, kopás- és gyűrődésálló, illetve nagyon könnyű tisztítani is. Szerintem a színe is nagyszerű, nagyon szép kávébarna, ami sokféle bútorhoz és berendezéshez passzol.

Azt is elmondta, hogy azért szeret az említett oldalról vásárolni, mert bármilyen probléma esetén 14 napon belül vissza tudjuk küldeni a terméket. Vagy akár akkor is, ha mondjuk nem tetszik, mert persze ilyen is lehet. Általában gyorsan kiszállítják a megrendelést, maximum 72 órán belül, illetve van lehetőség arra, hogy a saját szervizükben megjavítsák, ha valami elromlott. Ezt az ügyfélszolgálaton, a mindig készséges kollégáknak tudjuk jelenteni.

Nagyon megtetszettek ezek a termékek, így amikor hazamentem az első az volt, hogy megnéztem ezt az expresszbolt.com oldalt és én is rendeltem pár dolgot magamnak és a családnak.