Könyvelőként nem szakterületem a gázszerelés

Követtem az álmaimat és célt értem, ma már független nőként élem az életemet

Mérlegképes könyvelőként végeztem a főiskolán, s szerencsére elég széleskörű tudást sikerült felszednem a tanulmányaim során. Ma már saját vállalkozásom van, könyvelő céget vezetek, és nagyon sok más vállalkozónak segítek adózási tanácsokkal. Jó érzés, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és hogy mellette biztos jövedelmet vehetek ki a vállalkozásomból. Emlékszem, amikor elkezdtem a főiskolát, akkor csak álmodozni mertem arról, hogy egyszer majd én segíthetem a szüleimet, és nem fordítva… Nem is telt el olyan sok idő, és lássatok csodát, a tehetségem és a kitartásom végül meghozta a gyümölcsét. Büszke vagyok magamra, hogy nem adtam fel, és kitartottam az elképzeléseim mellett.

Gázszerelésre azonban még én sem vállalkoznék, ez meghagyom a szakembereknek

Persze mindenhez én sem érthetek. Így amikor anyukám valamelyik nap kétségbeesetten hívott fel, hogy nem kapcsol be a bojlerük, tudtam, hogy ez a probléma túlmutat az én tudásomon. Ezért nem avanzsáltam át önkéntes gázszerelőnek, hanem igyekeztem olyan szakembert találni, aki gyorsan és precízen tud megoldást találni édesanyámék problémájára. Ekkor akadtam rá a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalra, akik pont így hirdették magukat. Úgy voltam vele, hogy teszek velük egy próbát, nézzük meg, hogy vajon tényleg annyira értenek a szakmához, mint ahogyan hirdetik magukat. Szerencsére egyáltalán nem kellett csalódnom. Az oldalukon az állt, hogy egy órán belül vállalnak kiszállást Budapesten és Pest megyén. Így hát felhívtam őket, vázoltam nekik a problémát, amit készséggel rögzítettek. Azzal tettük le a telefont, hogy nemsokára ott vannak nálunk.

Gyálon lakunk, a szüleim és én is, a szerelés idejére én is átmentem hozzájuk, hogy ha máshogy nem, akkor lelkileg támogassam őket. De a szerelők ígéretében egyáltalán nem kellett csalódnom. Ahogyan a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalon és a telefonban is ígérték, egy órán belül kint voltak a gyáli otthonunkban, hogy megnézzék a bojlerünket. A szerelők nagy szakértelemmel megnéztek mindent, hogy rájöjjenek, vajon javítható-e még a probléma vagy cserélni kell a készüléket. Szerencsére nem volt olyan nagy baj, ezért ők is meg tudták javítani a bojlert a helyszínen. A javítás közben pedig arról tájékoztattak bennünket, hogy karbantartást és szervizt is vállalnak, így ha elégedettek vagyunk a munkájukkal, forduljunk hozzájuk legközelebb is bizalommal.

Https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles – ha profi csapatra van szükségetek

Végig nagyon profin és segítőkészen jártak el. Fizetéskor pedig nem számították fel a kiszállási díjat, mondván, hogy történt munkavégzés a helyszínen, ezért ők erre nem tartanak igényt. Ezen eléggé meglepődtünk, nem ehhez voltunk szokva a szakemberektől, de nagyon jól esett a gesztus. A munkavégzésről pedig olyan számlát kaptunk, amit akár a biztosítónak is be tudunk mutatni, ha ne adj’ isten nem várt káreseménnyel találnánk szembe magunkat. A bojlerünk azóta is kiválóan szuperál, ezért valószínűleg hamarosan ismét felkeressük a csapatot, hogy megbízzuk őket a bojlerünk karbantartásával. És ti mire vártok? Ti felkerestétek már a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt?