Könyvelőként imádom az egyszerű megoldásokat

Könyvelőként sokszor felteszem magamnak és a munkatársaimnak azt a kérdést, hogy miért is nehezítjük meg a saját dolgunkat, ami így is rendkívül összetett és bonyolult? A fejlődő technikának és az innovatív fejlesztéseknek, kezdeményezéseknek köszönhetően ma már szinte mindenhez van egy rövidebb út. Akkor ezt miért ne használnánk ki?

A legutóbb például azt tudtam meg, hogy ma már az útnyilvántartást is lehet egyszerűen, online vezetni. A RoadRecord csapata dolgozta ki ezt a módszert, aminek köszönhetően egy alkalmazásban elkészíthető például a NAV-álló kiküldetési rendelvény saját gépkocsi használatához.

Így tehát nem kell semmilyen nyomtatványokkal bajlódni, vagy olyan platformokon kitölteni a bizonylatot, ami alapvetően nem erre való és fennáll a hibázási lehetőség. Fontos pedig, hogy semmilyen logikai ütközést ne találjon a kiküldési rendelvényben a NAV egy ellenőrzés során, hiszen annak komoly következményei is lehetnek.

A roadrecord.hu programjában azonban a beépített NAV ellenőr ezeket a hibákat mind felkutatja és kijavítja, hogy ne származzon semmilyen kellemetlenség egy-egy emberi hibából.

Szerintem remek, hogy a NAV-álló kiküldetési rendelvény saját gépkocsi használatához már egy ilyen módon is vezethető és elszámolható, hiszen rengeteg időt és energiát takaríthat meg egy cégnek és alkalmazottainak.

Szerintem mindenképpen érdemes számításba venni a roadrecord.hu szolgáltatását, ha a cégen belül még mindig papíron folynak ezek a típusú ügyintézések. Válasszatok innovatív megoldásokat és könnyítsétek meg a saját életeteket ti is, első lépésben a RoadRecord csapatával!