Könyvelőként ez volt életem legjobb csapatépítője eddig

Így kerültem a könyvelő szakmába

Három lánygyermek közül én vagyok a legkisebb a családunkban, annak minden előnyével és hátrányával. Amíg a másik két testvéremet szigorúbban fogták a szüleim, addig rám, kicsire, mindig kevesebb fegyelem hárult. Nagyobb előzékenységgel fordultak felém, ezért aztán szabadabban kibontakoztathattam a személyiségemet. Érettségi után konziban kezdtem el tanulni, ének-zongora szakos növendék voltam. A kezdeti vonzalom után sajnos nagyon hamar kiábrándultam a zenész létből, így egy év után kiléptem, és teljesen más vizekre eveztem. Pénzügyi tanulmányokat kezdtem el folytatni, és szép lassan rájöttem, hogy érdekel a könyvelés – később mérlegképes könyvelő szeretnék majd lenni. Szerencsés vagyok, mert bár még csak folyamatban lévő tanulmányokkal rendelkezem, már el tudtam helyezkedni egy multinacionális könyvelő céghez, ahol rengeteg értékes tapasztalatot szereztem már.

Balatoni csapatépítés, ha valami igazán egyedire vágysz

De ami a szakmai részén túl rendkívül inspiráló a munkahelyemben, az a csapatunk. Nagyon szeretek a kollégáimmal együtt dolgozni, szerencsére agyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Bár én vagyok a legfiatalabb csapatban, a többség azért nagyjából velem egy idős. Persze a senior kollégák azért már jócskán kerülnek ki az idősebbek köréből is, de ők is hihetetlenül közvetlenek és barátságosak. A csapat lazaságát és jófejségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy nemrég bevállaltunk egy vitorlás csapatépítést a Balatonon. Az én feladatom volt megfelelő programok után járni, így lelkesen kezdtem el kutatni a témában az interneten. Így találtam rá erre a lehetőségre a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalon. Kicsit izgultam, amikor megmutattam a kollégáknak, hiszen mégiscsak nem egy szokványos programról van szó, de szerencsére jól fogadták az ötletet.

A BalatonPRO vitorlás csapatépítése igazán jó lehetőséget kínál arra, hogy kiszakadhassunk a szürke hétköznapokból. Ráadásul egy ennyire “extrém” program tényleg segít összekovácsolni a csapatot, és így olyan oldaláról is megismerhetem a kollégáimat, ami egy normál munkanapon nem feltétlenül derülne ki a számomra róluk. Ami nekem a vitorlás csapatépítő programban megtetszett, az elsősorban a rugalmassága volt: a létszám és a programok is jól variálhatók a csapat összetételétől függően. Így kisebb csapat, 8-10 fő esetén lehetőség van vitorlás versenyen részt venni, vagy éppen élményvitorlázást kipróbálni ebéddel és borkóstolóval egybekötve. De ha egészen nagy csapatról, 50-100 főről lenne szó akár, akkor egy teljes hajó kibérlésére is van lehetőség – ilyenkor a fedélzeten tartanak interaktív programokat, csapatépítő játékokat. Ha pedig egy teljes szervezet beleszeretne a Balatonba, a BalatonPRO akár 200 fős csapat részvételével is vállal programszervezést.

A BalatonPRO a diverz csapatokra is gondol

És ha ez önmagában már így nem lenne elég, a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldal további érdekességeket is tartogat még. Így például a vitorlás csapatépítés mellett ki lehet próbálni a SUP-ot is. Ehhez a programhoz rövid oktatást is kapnak a résztvevők, és ha mindenki biztonságosan elsajátította az alapokat, meg lehet próbálkozni ügyességi vagy gyorsasági játékokkal is a vízen. Például: ki tud felállni a SUP-ban? Vagy kik kerüli ki a leggyorsabban és a legügyesebben a bójákat a vízben? A SUP-ozás persze enélkül, kiegészítő kötetlen programként is élvezhető. Ezen felül pedig mindenki megnyugtatására mondom: a csapatépítő résztvevőit képzett személyzet és vízimentők vigyázzák, így mindenki biztonsága garantált. De ha valaki mégsem érezné magát biztonságban a vízben, szárazföldi programok létrehozására is van lehetőség. Így a BalatonPRO lehetőségét olyan csapatnak is jó szívvel tudom ajánlani, ahol nagyobb a diverzitás – a BalatonPRO nem is mer lehetetlent, és biztosan meg tudják alkotni a mindenki számára megfelelő programot. Ha igazán egyedi csapatépítő programokat kerestek, vegyétek fel a kapcsolatot velük ti is!