Könyvelői mikróvadászat

Etted már hidegen az ebéded? Ha igen, akkor tudod, mennyire rossz. Amellett, hogy közel sem esik olyan jól az étel, még könnyen el is ronthatjuk a gyomrunkat. Mi, itt az irodában, a múlt hét folyamán egy életre megtanultuk ezt.  

Nem gondoltuk, hogy ennyit jelentenek az életünkben a mikrohullámú sütők. Hiába hozunk főtt ételt, ha így még egy szendviccsel is jobban járunk. Sőt, ha kihűl a kávé, azt is hidegen kell meginni, ez pedig nagy probléma, ugyanis köztudott, hogy a könyvelő legjobb barátja ez a fekete nedű. 

Nem volt más lehetőségünk, egy hét szenvedés után be kellett látnunk, hogy a mikró nem javul meg magától, kell vennünk egy újat. Ennek érdekében az egyik délután összeült a könyvelői kupaktanács, ám most szakmai témák helyett közös mikrókeresés lett a program. 

Az egyik kolléganő, Judit javasolta, hogy nézzünk szét a bestmarkt.hu-n, ugyanis ő innen rendelte a közelmúltban az otthoni készüléket. 

A kínálattal nem volt gond, ugyanis több, mint 220 féle készülék közül választhattunk az oldalon. 

A keresési szűrések már nagyobb gondot okoztak. Amikor nyolc nő ül egy asztalnál, nem egyszerű dűlőre jutni, hogy melyik is a legfontosabb szempont. Végül az oldalon választható szűrési feltételek közül háromra fektettünk nagy hangsúlyt: legyen nagy méretű, hogy a rendezvényekkor is könnyen tudjuk használni; legyen fekete színű, hogy passzoljon a többi berendezéshez; és legyen a megfelelő ár kategóriában. Igazából hatalmas szerencsénk volt, hogy ezen az oldalon ilyen összetett keresési lehetőségekkel dolgozhattunk, és könnyen kezelhető volt a felület. 

A kezdeti nehézségeket követően már könnyebben haladtunk. A kilistázott mikrohullámú sütők közül már gyorsan kiválasztottuk a szimpatikus darabokat. A döntést végül az segítette, hogy a bestmarkton minden terméket értékelhetnek a vásárlók, és írhatnak róluk véleményt is. Mivel így pozitív és negatív visszajelzést is kaphat egy termék, nem volt kétségünk afelől, hogy amit itt öt csillagot kap, az valóban egy megbízható készülék. 

A számlázási adatok kitöltésénél azt az információt kaptuk, hogy a leadott megrendeléseket 2 napon belül teljesítik, továbbá a házhoz (vagy a mi esetünkben irodához) szállítást is vállalnak. Bajban lettünk volna, ha egy ilyen nehéz gépet közülünk kell valakinek cipelnie! 

Bár a korábbi, más cégekkel kapcsolatos tapasztalataink alapján kicsit kételkedtünk a 2 napos határidő betartásában, kellemesen csalódtunk. Egy mosolygós futár időben meghozta a csodás, új mikrónkat. Végre búcsút inthettünk a hideg kávénak! Nagy megnyugvásunkra biztosak lehettünk benne, hogy ez még jó ideig így lesz, ugyanis a cégtől garanciát is kaptunk a vadonatúj konyhai berendezésünkre. 

Rég örült a társaság így valaminek. Ráadásul olyan szép mikrót válaszottunk, hogy még a betérő ügyfelek közül is akadt, aki rákérdezett, honnan van! A büszkeségtől rögtön kedvet kaptunk, hogy belefogjunk a többi eszköz cseréjébe is. Bár a fontos szempontokból biztosan újbóli vita kerekedik majd, de egy dologban mindenképp egyezik a véleményünk: csakis a bestmarktról fogunk rendelni legközelebb is!