Kit hívjunk, ha csőtörés van?

Marcival már 1000 éve ismerjük egymást. Egészen pontosan az egyetem óta, ugyanis egy szakra jártunk. Szinte már az elején jóba lettünk és ez kitartott az egyetem végéig, sőt tulajdonképpen mind a mai napig. Emlékszem rá, hogy mennyit hülyültünk együtt, mennyit jártunk bulizni és szórakozni. Azok voltak az igazán békés és nyugodt idők.

Aztán mind a ketten felnőttünk, elkezdtünk dolgozni, családunk lett, a szokásos dolgok, de szerencsére mind a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Azt nem mondom, hogy olyan sokszor találkozunk, mert ez nem igaz, de azért igyekszünk időt szakítani egymásra.

A múlt héten éppen Marci irodájában jártam, egészen pontosan a könyvelő irodájában, mert neki nagy álma volt, hogy egy saját könyvelő irodát nyisson. Mindig is érdekelte a könyvelés, dolgozott már több cégnél és végül megnyitotta a saját irodáját.

Amikor betoppantam hozzá az irodába, akkor nagy felfordulás fogadott, mert éppen csőtörés volt. Nem erre számítottam. Aztán, hogy segítsek nekik, hirtelen eszembe ötlött, hogy SOS vízszerelés Budapest, és egyből hívtam a vizszereles.net céget.

Már rengetegszer volt hozzájuk szerencsém, ugyanis én mindig őket hívom akkor, ha valamilyen baj van. Legyen az csőtörés, dugulás a fürdőszobában, vagy bármilyen vízszerelési vagy fűtésszerelési munka, ők szinte mindenhez értenek. Ez tényleg így van, hiszen már több mint 30 éve ezzel foglalkoznak. 30 év az nem kevés idő, úgyhogy el tudjuk képzelni, hogy már szinte mindent láttak, amit látni lehet ebben a szakmában. Nekem pont ezért hitelesek, mert nem egy kezdő céggel van dolgunk, hanem egy olyannal, akik tényleg értenek ahhoz, amit csinálnak, hiszen csak olyan szakemberekkel dolgoznak együtt, akiknek megvan a lehető legmagasabb, az úgynevezett AA minősítése, ami már mindenképpen egy komoly szintet jelent.

A minőségi munka mellett mi volt a legmeglepőbb számomra a céggel kapcsolatban? Az, hogy számlát adnak. Tudom ez furcsán hangzik, de hányszor fordult már elő az életünkben, hogy kjött a szerelő, megcsinálta a munkát és eszébe sem jutott, hogy számlát adjon. Valahogy ez vált természetessé, így viszont olyan, mintha nem is ő csinálta volna a munkát, hiszen semmilyen nyoma sincs. A vizszereles.net-nél ez nem így van, mert náluk természetes, hogy minden egyes elvégzett munka után számlát adnak. Valahol ennek kéne a normálisnak lennie.

Egyébként a számla azért is fontos, mert az ő általuk kibocsátott számlákat mindenhol elfogadják, vagyis az összes magyarországi biztosító. Ez azért lényeges, mert a károkat, amik a lakásban vagy a házban keletkeznek csak számla ellenében tudjuk elszámolni a biztosítóval. Márpedig, ha nincs számla, akkor nincs elszámolás sem. Rengeteg olyan kár keletkezik, amelyek nem két forintba kerülnek, így a mi saját érdekünk is az, hogy el tudjuk számolni, ha már úgyis van biztosításunk.

Van lehetőség arra, hogy egy visszahívást kérjünk a cégtől. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy felmegyünk a honlapra és egyszerűen csak kitöltjük az ott található űrlapot. Ebben meg kell adnunk a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat, amin elérnek minket, illetve ezek mellett még tudunk hagyni egy rövid üzenetet is. Ebben az üzeneteben azért érdemes leírnunk, hogy mi a probléma, hol található, illetve bármi olyan információt, ami lényeges lehet a szerelőnek. Hál’ Istennek mindig hamar visszahívtak és általlában mindig nagyon gyorsan kint is voltak a lakásban, amikor hívtam őket.

Most már legalább Marci is tudja, hogy mit kell csinálni akkor, amikor SOS vízszerelés kell Budapesten.