Így tartsd magad fitten könyvelőként

Nagyjából két éve dolgozom könyvelőként, ráadásul otthonról, és azóta szinte állandóan ülőmunkát végzek, ami meglehetősen éles váltás a korábbi életstílusomhoz képest. Ugyanis előtte, amíg egyetemre jártam, mellette idegenvezetőként dolgoztam, és voltak napok, amikor jó pár kilométert legyalogoltam a városban. Így talán nem meglepő, hogy az utóbbi időben egyre nehezebben viselem a mozgás hiányát, és sokszor arra eszmélek, hogy fáj a hátam, illetve már a kondim sem az igazi. Néhány kiló is felszaladt azóta… Mivel nem akarok olyan harmincas lenni, aki a lépcsőn felérve kétrét görnyedve lihegi ki a tüdejét, úgy döntöttem ezen azonnal változtatni kell. Miután mostanában nem sok időm jut edzőterembe járni, a legjobb megoldásnak az tűnt, ha veszek magamnak egy-két felszerelést otthonra, amik segítségével bármikor megmozgathatom kicsit az izmaimat, akár két munka között is.

Természetesen, mint mindig, most is az 50 százalék webshopja jutott először az eszembe, hiszen ott szinte mindent meg lehet egy helyen kapni, és már több alkalommal is elégedett vásárlójuk voltam. Be is ütöttem a keresőbe, hogy https://www.50szazalek.com/ , kiválasztottam a fitness, sport és szabadidő kategóriát és már keresgélhettem is. Ami a legjobb a webshopban, hogy valóban praktikus dolgokat árulnak, amelyek ajándékötletnek is kiválóak. Ezen felül elég gyorsan, mindössze 72 óra alatt szállítanak, a termékeikre garanciát vállalnak, illetve két héten belül visszacserélik a termékeiket, ha valamiért mégse szeretnéd, még megindokolni se kell. Mellesleg egy-két éve elnyerték a Megbízható Bolt minősítést is.

A sport szekcióban is széles a kínálat. A nyári sporteszközökön át, a kondigépekig sok minden megtalálható. Mivel a lakásomban most nem sok hely van, kondigép helyett olyan eszközöket választottam, amik kis helyen tárolhatók, és a használatukkor sincs szükség túl nagy térre. Egy ajtókeretre szerelhető húzódzkodót választottam, amihez vettem egy sportkesztyűt. Valamint egy 11 darabos edzőkötelet is beszereztem tőlük. A rendelésemet a szokott módon, néhány napon belül hozta a futár, így már le is tudtam őket tesztelni.

Az https://www.50szazalek.com/ a tőle megszokott minőséget hozta az edző felszerelések terén is. Így máris sokkal jobban érzem magam, hogy legalább ennyit teszek az egészségemért és a fittségemért minden nap, és még csak el se kell mennem otthonról.