Hogyan könyvelj csapatban, 2021-ben?

Ez a kérdés forgott a fejemben, amikor rám bízták az előkészületeket arra az esetre, amikor mindannyian visszatérhetünk majd az irodába és újra együtt dolgozhatunk.

Egészen 2020-ig csapatban birkózhattunk meg a könyvelés esetenkénti rögös útvesztőivel. Sokan azt gondoljak unalmas munka, viszont számomra a számok világa egy varázslatos hely volt már az általános iskolában is.  

A tavalyi évben végétől itthonról dolgoztunk és videóhívásokon keresztül tartottuk a kapcsolatot, valamint ismerkedtünk a könyvelési programokon túl a számítógépes kommunikációval.  Valóban egy kényelmes módja annak, hogy az ember itt-ott bedobjon egy mosást vagy egy csirkét a sütőbe és visszaüljön dolgozni.

Sok kérdés felmerült mikor arról volt szó, hogy ismét együtt tudunk dolgozni, viszont kicsit másképp, bizonyos szabályokat betartva. Egyik munkatársam említetté a Lumax Pro hu -t és biztosított arról, hogy ott mindent meg fogok találni, ami kell. Egy kisebb listát kellett írnom arról, hogy mire is lesz pontosan szükségünk, ahhoz, hogy biztonságos környezetet tudjunk biztosítani mindannyiunknak.

A keret 100.000 forint volt ezért bármennyire is szerettem volna, nem vehettem meg a dupla légszűrős teljes álarcot a főnökségnek, pedig biztosan az lett volna a nap fénypontja, amikor mindannyian összegyűlnek egy megbeszélésre.  

Amire viszont futotta a keretből az nem más, mint kézfertőtlenítő adagoló készülékek, pontosan három darab, valamint gumikesztyűk, szájmaszkok. Valóban mindent megtaláltam, amire szükségem volt.

Miután ezzel végeztem lehetőségem nyílt kicsit jobban megtekinteni a weboldalt és csak ekkor értettem meg, hogy a LumaxPro.hu nem árul minden féle munkaruházati eszközöket, csak azoknak a cégeknek a termekéit forgalmazza, akik megbízható háttérrel és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Az egyik partnerük, akikkel kapcsolatban állnak a “Karlowsky GmbH & Co.KG” több mint 100 éves múlttal, 1892-ben alakult egy családi vállalkozásból, egy hatalmas vállalattá nőtte ki magát és világszerte jelen van kínálatával.

Egy másik olaszországi vállalat több mint 80 évvel ezelőtt kezdte munkásságát és a napi néhány cipő elkészítésétől nagy utaltat tettek meg, ugyanis manapság a „Cofra” munkavédelmi cipők híresek Olaszországban és az egész világon főként azért, mert mindig odafigyelnek a cipők kinézetére és még inkább a kényelemre, ami a legfontosabb, amikor naponta több órát kell eltöltenünk talpon, vagy éppen a levegőben dolgozva.

A weboldal annyira nyitottan és közvetlenül mutatja be partnereit, hogy pontosan el tudjuk képzelni azt, hogy termékünk honnan érkezik és milyen utat tesz meg mire hozzánk elérkezik. Az is világosan le van írva, hogy mennyi időt fog igénybe venni a szállítás.

Céges vásárlások esetében nagyon fontos, hogy a számlán azonnal látható legyen a termek pontos megnevezése. A Lumax Pro hu weboldalon már a fizetés előtt ki lehet nyomtatni a termékek listáját ezért pontosan tudhatjuk, hogy mire számítsunk a megrendelés után.

Termesztésen nagyon meg voltunk elégedve a rendelésünkkel és mindenki biztonságban és tiszta körülmények között tudott visszajönni az irodába. Ezután is ajánlani fogjuk a weboldalt ügyfeleinknek.