Használt ruhát vásárolni nagyon megéri kisgyerekes családoknak

A számok embere vagyok, és ez nemcsak a könyvelői munkámban mutatkozik meg, hanem az életem minden területére kihat. Szeretem a precizitást, otthon is könyvelést vezetek a havi kiadásokról és bevételekről, külön vezetem az élelmiszervásárlást, a számlák kiadásait, és a családom ruházkodásáról is vezetek egy külön statisztikát. Az utóbbi időben ritkán kell bemennem az irodába, néhány hónapja kiszervezték a munkákat otthonra, és csak kéthetente egy-egy alkalommal kell személyesen is megjelennem ott. Az, hogy jellemzően otthonról könyvelek, számomra nagyon kényelemes, viszont a ruhatáramat is megváltoztatta az új felállás.

Régen feszélyezett, hogy mindennap a hivatali etikett szerint kellett öltözködnöm, de mióta otthonról dolgozom, kényelmes ruhákra váltottam, és ez tovább növeli a teljesítményemet is. Jobban el tudok mélyülni a számok birodalmában. Persze amikor havi néhány kötelező alkalommal bemegyek az irodába, ismét előveszem a szigorú szabású felsőimet. A gyerekek ruházkodásában hoztam egy radikális döntést az elmúlt hónapban. Nagyon gyorsan kinövik és még gyorsabban tönkreteszik a gyerekek a ruhákat, és úgy döntöttem, hogy körülnézek a használt ruha webshop piacon.

Véletlenül, keresgélés közben találtam rá egy számomra korábban ismeretlen használt ruha webshop oldalra és már túl is vagyok az első bevásárláson. Nagyon elégedett voltam az ár és minőség arányával a dresspack.hu-nál. A gyerek miatt kerestem elsősorban használatruha boltot, mert akárhogy számolom, nem éri meg nekik új ruhát venni. Végül az egész család számára bevásároltam. A kisfiam óvodáskorú, napjában többször öltözik át, mert vagy leeszi, vagy összekeni magát az udvaron, vagy az is gyakran előfordul, hogy nem akarja felvenni, amit én gondoltam kiválasztani neki. A kislány bár már első osztályos, szerencsére még nem reklamál, hogy az új divat szerint szeretne öltözni, ezért mindenképpen költséghatékony és praktikus megoldásnak találom a használatruha vásárlást. A férjem, aki szintén könyvelő nagyon nem szeret ruhát vásárolni, így nagy örömmel passzolja át nekem ezt a feladatot.

használt ruha webshop

Azért is tetszik ez a weboldal, mert logikusan felépített és könnyen kezelhető. Első ránézésre nagyon teszik a színvilága. Vidámságot sugall, harmonikus a színösszeállítás, és olyan weboldalnak tűnik, amivel sokat foglalkoznak. Az akciók könnyen megtalálhatóak, aktuálisak, külön fülön feltüntetik az új szerzeményeket, és tematikus bontásban is válogathatok a ruhadarabok között. Szeretek úgy látogatni el az oldalra, hogy hagyok időt magamnak böngészni. Mivel regisztrált tag vagyok a dresspack.hu oldalon, akár hat órán keresztül is a virtuális kosaramban maradhat a kiválasztott termék, nem regisztrált tagoknak ez a lehetőség lényegesen rövidebb ideig adatik meg.

Bár elsősorban a gyerekek miatt regisztráltam a webshopba, az elején mégiscsak inkább magamnak választottam néhány ruhadarabot. A kezdőoldalon a női ruhadarabokra hívják fel a figyelmet, ezért elmerültem a pulóverek, nadrágok, kabátok világában. Majd az akciós fülre kattintottam, és ott kezdtem el böngészni. Itt több nekem tetsző felsővel is találkoztam, és kiválasztottam kettőt, ami teljesen újszerűnek hatott, és amiben bármikor bemehetek a munkahelyemre is. Még két felsőt kedvencnek jelöltem, majd a vásárlás véglegesítésekor fogom eldönteni, hogy valóban megveszem-e. Kedvencnek jelölni terméket szintén csak regisztrált tagoknak lehetséges, és ezt úgy lehet megtenni, hogy rákattintok a szívecske ikonra.

Ezt követően visszatértem a főoldalra, ahol szépen egymás alatt lila háttérszínben és fehér betűkkel elnavigáltam a további oldalakra. A női ruházat ikon alatt rögtön következik a férfi ruházat, ahol férjemnek terveztem rendelni valamit. A férfi ruházat kínálat is nagyon gazdag. Külön kategóriák között is lehetett keresgélni, úgy mint felsők, nadrágok, öltönyök, alsóneműk, de akár fürdőruhák is. Az alsóneműk közül rögtön találtam egy laza boxert a férjem méretében, le is csaptam rá. A pulóverek között viszont egy igazi kincsre találtam: egy világos gyapjúpulóverre a férjem méretében, szinte éreztem a kezem között, hogy mennyire puha, és teljesen újszerűnek hatott.

Nagyon sok férfiing közül lehet választani. Csábított egy nagyon neves márkás apró kockás ing, de végül visszafogtam magam, és úgy döntöttem, majd legközelebb helyezem a fókuszt az ingekre.

Ismét visszatértem a főoldalra, ahol rákattintottam a gyerek ruházat ikonra, majd azt követően lehet választani, hogy kislány vagy kisfiú ruhák között szeretnék válogatni. A kislányoknál kezdtem. A kislány ruhák közül is sokféle lehetőség közül választhattam: felsők, egész ruhák, szoknyák, nadrágok, de akár fehérneműk, fürdőruhák, kiegészítők közül is lehet válogatni. A baloldalon bejelöltem a kislányom méretét, és találtam egy vidám színű kislány ruhát, amit minden évszakban felvehet. Szétnéztem a többi ruhadarab között is, és még egy különleges, egyedi dzsekit is kiválasztottam neki.

Ezután visszakalauzoltam magam a főoldalra, majd ezúttal a gyerekruházaton belül a kisfiú ruházatba ástam be magam. Itt vásároltam a legtöbb mindent. Újból bejelöltem baloldalt a kisfiam jelenlegi méretét, és még az egy és két számmal nagyobbat is, és sikerült több szükséges dolgot találni: nadrágot, pólót, hosszú és rövid ujjú felsőt. A gyerek gyorsan kinövi ezeket a ruhadarabokat, és ezért több méretben vásárolok. Általában megéri használt ruha webshopból vásárolni, de a legjobban a kisfiam estében ezt különösen ki tudom emelni.

Miután minden családtagnak választottam már ruhadarabot, és azt az összeget is elértem, hogy ingyen házhoz szállítsanak, még egy kicsit böngésztem az oldalon. Átnéztem a kínálatot a legfrissebb feltöltés menüpont alatt, aztán az akciós felhívásra kattintottam, és még találtam egy jelentősen leárazott felsőt, amit betettem a kosaramba. Ezt követően átnéztem a virtuális kosaram, és az egyik felsőt, amit még korábban kedvencnek jelöltem megtartottam, míg a másikat a kuka ikonnal töröltem. A kék sávban megjelent “Megveszem” gombra kattintottam, majd beírtam a vásárlási adataimat. Nagyon tetszett, hogy én magam jelölhettem ki, hogy legkorábban mikor adják fel a csomagot, és attól számítva maximum három munkanapon belül számolhatok is azzal, hogy megérkezik a csomag… Kuponkóddal egyelőre még nem rendelkezem. Én a bankkártyás fizetést és a házhozszállítás opciót választottam, mert számomra ez a legkényelmesebb, és nagyon szeretem a családdal együtt kibontani a megrendelt árut.

A kezdőoldalon olvasható egy felhívás, hogy elég nagy gyakorisággal érkeznek új áruk, és úgy gondolom, hogy figyelni fogom, hogy ne maradjak le az újakról. Nemcsak a gyerekeim miatt, hanem magam miatt is követni fogom a dresspack.hu webáruház kínálatát, mert nem szeretnék lemaradni a folyamatosan frissülő akciókról sem.

Praktikus okok miatt is úgy gondolom, ha már van egy jól bevált használt ruha webshop, amivel elégedett vagyok, érdemes követnem a leárazásokat és az áruforgalmat. Számszerűsítve látom a családi könyvelés táblázatban, hogy milyen sokat tudok spórolni a ruhavásárláson. Mindeközben a ruhatárunk is frissül, változik. Nemcsak az irodai viseletem tervezem frissíteni a jövőben, hanem az otthoni kényelmes ruhatáramon is szeretnék változtatni, és közben a számok a családi excel táblázatban is egyre megnyugtatóbban alakulnak.