Ha nem vagy elégedett a kebleiddel, akkor van megoldás: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!

Pár éve már van vállalkozásom, úgyhogy gyakori látogató vagyok a könyvelőmnél. Az évek alatt pedig igazán jó viszonyt alakítottunk ki. Hálás is vagyok érte, mert nemcsak jó szakember, hanem emberileg is nagyon jószívű, kedves nőről van szó. Általában emiatt van az, hogy ha megyek hozzá a könyvelésem miatt, akkor néha órákat vagyok ott, mert az idő nagy részében csak beszélgetünk. Az egyik ilyen beszélgetés során került szóba, hogy már régóta gondolkozik mellplasztikán. Mindig is kisebb mellei voltak, legalábbis a testalkatához képest. Mindig is zavarta a dolog, de eddig még nem szánta el magát a műtét mellett. Most azonban úgy döntött, hogy kés alá fekszik, viszont egyelőre ehhez még keresi a megfelelő helyet és orvost. Nagy örömmel meséltem neki, hogy egy barátnőmnek is volt nem olyan régen plasztikai műtétje és ő egy budapesti pplasztikai sebész magánrendelésén volt. Igaz más jellegű problémával, de arról számolt be, hogy nagyon elégedett volt mindennel. Megfelelő tájékoztatást kapott, a műtét menetéről is mindent tudott. Elmondták neki, hogy mi várható a műtét után, mennyire lesz tartós az eredmény, milyen korai és késői szövődményekkel számolhat. Szóval precíznek és megbízhatónak festette le őket. Pont emiatt mertem megmutatni az https://plasztika.info.hu-t könyvelőmnek, hogy egy kicsit jobban megismerkedhessen a rendelő profiljával, az orvossal és a különféle beavatkozásokkal.

Mellplasztika kisokos a Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! weboldalán

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest - 25 év tapasztalat!
Lehet kicsi vagy nagyobb, kerek vagy cseppalakú és még sorolhatnám.

Tekintve, hogy ő mellplasztikán gondolkozik, így ezt a menüpontot néztük meg elsősorban. Innen tudtuk meg, hogy mellplasztika és mellplasztika között is jelentős küllönbségek vannak, és most nem arra gondolok, hogy van jól sikerült műtét és van rosszul sikerült. Arra gondolok, hogy különböző típusai vannak a mellplasztikának. Az oldalon ezt fel is sorolják, illetve kicsit részletesebben is bemutatják. A mellplasztikák között olyan eljárásokat találunk, mint:

  • mellnagyobbítások (mellnagyobbítás implantátummal, mellnagyobbítás saját zsírfeltöltéssel, hibrid mellnagyobbítás, implantátumcsere, mellnagyobbítás egyidejű mellfelvarrással)
  • mellkisebbítés
  • mell aszimmetria
  • mellbimbó plasztika

Mellnagyobbítás implantátummal

Mi ezek közül a mellnagyobbításra voltunk különösen kíváncsiak, azon belül is az implantátummal történő mellnagyobbításra. Itt megismerkedhettünk azzal, hogy milyen esetekben javasolt a mellnagyobbítás, valamint hol helyezkedhet el az implantátum, de a belültetésének útjáról is ejtettek pár szót. Ez alapján a leggyakoribb beültetési mód a mell alatti redő, a többi módszert ritkán alkalmazzák, illetve van olyan, amelyet nem is javasolnak. Ezen az oldalon elég részletesen megismerhettük a mellimplantátumokat. A Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! weboldalon leírtak alapján többféleképpen is osztályozhatjuk őket, ilyen pl. a formájuk, a nagyságuk, a felszínük, a töltetük és a profiljuk. Arról is szót ejtenek, hoy milyen cseregarancia jellemző az implantátumokra. Általánosan elmondható, hogy minden gyártó korlátozott garanciát vállal rájuk, illetve a garancia feltételeik gyártónként eltérőek. Az biztos, hogy mindegyik gyártó 10 éves kihordási időt határoz meg. Ingyenes csere 10 éven belüli súlyos tokosodás esetén lehetséges. Az életre szóló cseregarancia pedig akkor érvényes, ha az implantátum kilyukad.

Az oldalon egy rövid műtéti útmutatóval is találkozhatunk, illetve arról is tájékozodhatunk, hogy melyik implantátumokat javasolja a doktor úr, illetve milyen korai szövőményekkel járhat a műtét. Az árakat is ismertetik, de az változhat, mivel ez egy teljesen személyre szabott műtét, így az igényeink nagymértékben befolyásolják a végső összeget.

Mivel a könyvelőmnek kifejezetten szimpatikus volt az oldal, illetve az oldalon leírtak alapján a doktor úr, ezért úgy döntött, hogy e-mailben felveszi velük a kapcsolatot, mivel néhány kérdése még lenne. Mindenesetre nagyon hálás volt nekem, hogy megismertettem vele ezt a magánrendelést.