Gyorsan volt szükségem egy megbízható autószervizre

Rengeteg érdekesebb munkakör van, mint a könyvelőké, de egyáltalán nem bánom, hogy ezt a nyugalmasabb utat választottam. A mi munkánkra mindig szükség lesz, amíg cégek vannak a világon, tehát a megélhetésünk is mindig biztosított. Jó, azért némi talpraesettség sem árt, hiszen a sült galamb a mi szánkba se repül be, de azért nem kell annyit küzdeni, mint az állandóan versenyző kivitelezőknek. De most nem is ez a lényeg.

Az autóm a mindennapjaim szerves részét képezni, ezzel járok be az irodámba és haza, szóval félig-meddig munkaeszköz is nekem. Ám nemrégiben figyelmes lettem rá, hogy elkezdett kihagyni az alapjárata, és néha rángatni, lefulladni. Ez eléggé aggasztott, hiszen nagyon szeretem a kis tragacsomat, és nem szívesen adtam volna el, vagy vettem volna helyette másikat. Szóval nekiálltam gőzerővel körbekérdezni, hogy ki ismer egy jó autószerelőt, aki megbízható munkát végez és az árai is jók. Egy munkatársam ajánlotta ekkor a MetaAutoszerviz.hu oldalát, és annyit fűzött hozzá, hogy évek óta ide hordja a saját kocsiját, és nem is igen vinné már máshoz. Ennél jobb referencia nekem nem nem kellett, magam is meglátogattam az ajánlott webhelyet.

Tudjátok, van olyan, mikor már a honlap meggyőz arról, hogy az adott cég professzionális és érti a dolgát. Na, a MetaAutoszerviz.hu is ilyen, bennem legalább is nem maradt kétség afelől, hogy velük érdemes lenne felvenni a kapcsolatot. Remekül megközelíthető helyen, a XVIII. kerületben van a műhelyük, azaz nekem mindössze 15 perc innen, az irodából odajutni. Emellett nagyon alaposan és részletesen tájékoztatnak minden fontos tudnivalóról, ami nem gyakori a szervizek világában. Szóval úgy voltam vele, hogy hallgatok a jó szóra, és adok a Méta Autószerviznek egy esélyt. Végül egyáltalán nem bántam meg.

Odavittem a kocsimat, és átadtam a szakértő kezeknek. Nem úgy, mintha egy szerettemet vittem volna kórházba, de azért kicsit aggódtam, hiszen egyelőre nem tudtam, mi baja lehet, illetve mennyire súlyos. Pár nappal később értesítettek, hogy megvan a gond, az adagolórendszerben volt a gebasz, viszont minden gond nélkül javítható. Nagyon megörültem, és megköszöntem a segítséget, valamint megbeszéltem a MetaAutoszerviz.hu munkatársával, hogy várhatóan mikor mehetek érte, és mennyibe fog kerülni. Őszintén megmondom, jóval többre számítottam, ennek ellenére a végösszeg közel sem lett olyan horrorisztikus. Teljesen megfizethető díjak mellett végeztek kitűnő munkát. Amint lehetett, mentem is a kocsimért, és hatalmas örömmel tapasztaltam, hogy teljesen elmúltak a gondok.

Ha Neked is szükséged van egy gyorsan és szakszerűen, megfizethető áron dolgozó autószerelőre, akkor a MetaAutoszerviz.hu oldalát mindenképpen nézd meg! Én tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, amit nyújtottak, és legközelebb is csak hozzájuk viszem a kocsimat.