Gyakorlatias babaváró ajándék könyvelő csemetéknek

Már írtam netek egy szuper oldalról, ahol babakocsikat lehet vásárolni, meg arról, hogy a barátnőm hogyan szerette volna csökkenteni a babakocsis kiadásait, ezt itt olvashatjátok: https://arbeitkft.hu/a-babakocsi-mint-koltseg-hol-vegyunk-jo-babakocsit/.

Mivel ennyire benne vagyok most a baba témában, most azt fogom leírni nektek, hogy mit vettem egy könyvelő kollégámnak, mikor gyermeke lett.

Mindig nagyon jóban voltunk, és kicsit szomorú is voltam, mikor elment szülési szabadságra, de amint megszületett a kisfia, természetesen el is hívott magához pár kollégával együtt, hogy megnézzük a gyermekét.

Mivel ilyenkor illik valami ajándékot is vinni, úgy döntöttem, hogy szétnézek az interneten, és veszek valamit, aminek biztosan örülni fog.

Miközben gyermekáru és babaruhák között keresgéltem az interneten, ráakadtam a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalra, ahol nagyon sok gyermekáru kapható.

Eleinte valami plüssállatban, gyerekruhában, valamilyen játékban gondolkoztam, de ezek mind olyan egyszerűnek és főleg haszontalannak tűntek.

Minket, könyvelőket sokszor nagyon gyakorlatias embernek tartanak, akiket jobban érdekelnek a dolgok mögött a számok, mint maga az élvezeti érték vagy a szépérték. Általában rá szoktam cáfolni erre a sztereotípiára, de most valahogy mégis ebbe az irányba húzott a szívem. Nem szerettem volna egy századik játékot venni, amit hamar megunt volna a gyerek és nem szerette volna igazán.

A ruha sem tűnt annyira jó választásnak anyagi szempontból, mert ebben a korban nagyon gyorsan nőnek a gyerekek és nagyon hamar kinőtte volna a ruháját is. Ezért döntöttem végül úgy, hogyha úgysem fog sokáig tartani az ajándékom, akkor valami olyat veszek neki, amivel levehetek egy kis terhet a szülei válláról.

Nagyon sokat költenek pelenkára a kisgyermekes szülők, és éppen ezért gondoltam, hogy talán a pelenka lenne a legjobb választás, hiszen arra mindig szükség van. Persze, vettem neki egy kis ruhácskát és egy rágcsálnivaló játékot is, de emellé vettem egy kosarat, amibe pelenkákat tekertem fel, mintha virágok lennének.

Persze a döntésemet számolásokkal is alátámasztottam, kiszámoltam, hogy havonta mennyibe kerülnek a pelenkák, és ezért döntöttem úgy, hogy a pelenka a legjobb ajándék lehet.

A https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalon rendeltem meg a pelenkékat, mert ez egy nagyon megbízható oldal, ahol mindig van valami jó akció. A pelenkákat is sikerült akciósan, nagyon olcsón beszereznem.

Elsősorban én a pelenka miatt látogattam el ide, de vannak egyéb gyermekáruk, babaruhák is itt. Pelenkából nagyon nagy a választék, de nem csak kisgyermekeknek árulnak itt dolgokat, hanem vannak tisztálkodó szerek, kozmetikumok, ruhák is. Szerintem minden nagyon jó árban van egyébként, minden jóval olcsóbb, mint a boltokban, ahol általában a bevásárlásomat intézem, és innen házhoz is szállítanak, még csak ki sem kell mozdulnom a lakásból.

Eleinte kicsit meglepettnek tűntek, mikor megkapták az adag pelenkát, aztán végül is örültek neki, hiszen pelenkára mindig szükség van ott, ahol gyerek is van.

Örülök, hogy sikerült jó ajándékot vennem, jó áron, szerintem máskor is rendelni fogok innen, ha pelenkára, vagy bármilyen babaholmira van szükségem. És akkor is meg fogom látogatni őket, ha kozmetikumokra van szükségem, mert ezzel az oldallal nagyon sokat spórolhatok. Én pedig imádok spórolni, hiszen könyvelő vagyok.