Fárasztó könyvelés után egy kis kikapcsolódó arcápolás

bio hidratáló krém

A mostani időszak nem igazán kedvező könyvelés szempontjából. Mondanám, hogy remek ez a nyár, és milyen sokat utaztam mindenfelé, de sajnos a nyaralásokról le kellett mondanom. Ez a sok törvény és rendeletmódosítás teljesen felborította a nyári időszakot. Végül még egy esküvőt is lemondtam, hogy a bajban lévő ügyfeleimet ki tudjam szolgálni, de nem is akarok többet a munkáról beszélni, épp elég az a hajtás, ami napközben rám nehezedik.

Annak érdekében, hogy ne őrüljek bele teljesen ebbe a nagy káoszba, ami most körülvesz minket, úgy döntöttem, hogy minden este tartok egy kis énidőt. Ekkor kerül sor egy kis relaxálásra, valamint ilyenkor veszem elő a kedvenc bio hidratáló krémemet, amivel alaposan bekenem az érzékeny arcbőrömet, és aminek köszönhetően a ráncaim is halványodtak. Ráadásul az én arcomon voltak sötétebb foltok, ezek is kivilágosodtak, és szerintem néhány használat múlva lehet, hogy teljesen el is fognak tűnni. Ezt az énidőt a Florence BIO anti-aging hidratáló arckrém teszi számomra teljessé. Ez egy olyan krém, aminek köszönhetően a bőröm sokkal simább lett, az arcbőröm pedig láthatóan ragyog. Nem egy sűrű, zsíros krémről van szó, hanem egy kellemes állagú, világos színű, nagyon jó illatú arckrémről, amit könnyedén el lehet dolgozni az arcon, és pillanatok alatt fel is szívja a krémet az arcbőröm.

Ha kozmetikumról van szó, fontos számomra, hogy az általam használt termékek minden mentesek legyenek, így ebben az arckrémben sem található szilikon, szulfát, kőolaj, műanyag, valamint parabén sem.

Nem csak az arcomra szoktam használni ezt a krémet, hanem a nyakamra és a dekoltázsomra is jó alaposan elkenem. Ezeken a területen is sokkal szebb lett a bőröm, mióta használom, jó befektetés volt, ár-érték arányban nagyon megéri ezt a fajta bio hidratáló krém.

Ráadásul a szállítási idő is mindig rövid szokott lenni. Általában, amikor megrendelem, körülbelül két nap múlva nálam van az arckrém. Ráadásul, ha egyszerre többet vásárolok, akkor a szállítás ingyenesen történik, mivel 13 ezer forint felett ingyenesen szállítanak ki a Florence Bio webáruházból.

A használata nagyon egyszerű. Az arckrém felvitele előtt meg szoktam tisztítani az arcbőrömet, majd pedig a tisztítást követően kenem be a bio minősített anti-aging hidratáló arckrémmel az arcomat. Ez a néhány perc remek arra, hogy nem csak az arcom lélegezzen fel, hanem lelkileg is fel tudjak egy kicsit töltődni a kemény napot követően.