Egy könyvelő mindenhez ért: még az autókhoz is?

Valamiért ismerőseim körében az az elterjedt hit, hogy a könyvelők egytől-egyig zsenik, és nincsen olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. Hát, én is szeretném, ha ez igaz lenne, de sajnos nem így van. Mert a számokhoz nagyon értek, de az autómhoz már jóval kevésbé.

A probléma

Újabban az időjárás mindig nagyon kiszúrt velem. Azzal, hogy esett az autó még nem is volt problémám, hiszen autóval közlekedem. A párával, ami ezzel együtt érkezett, már sokkal inkább. Nem lehetek én az egyedüli, akinek problémája van azzal, hogy lecsapódik a pára a szélvédőre és nem lát ki tőle. Én azonban már roppantul untam, hogy folyamatosan törölgetnem kell a párát, mert vezetés közben szeretném inkább a kormányon tartani a kezem, és a piros lámpával nem a törölgetéssel foglalkozni.

A megoldás

Ahhoz, hogy megoldjam a problémát, felkerestem az internetet. A páramentesítő autóba szavakra egész sok találatot hozott ki, de mivel nem akartam nagyon sok pénzt költeni erre, ezért nekiálltam egyenként végignézni őket. Így jutottam el egy szivacsig az Olaj Webshop oldalán. Először csak nevettem, hogy milyen már, de mivel ez volt az egyik legolcsóbb lehetőség, úgy döntöttem, adok neki egy lehetőséget. Nem volt ezer forint, ennyit mindenképp megér. Pár nap múlva meg is érkezett, én pedig a következő esős napon ki is próbáltam. És leesett az állam. A szivacs tökéletes páramentesítőnek bizonyult az autómba. Teljesen felitatta a nedvességet, és miután a másik oldalával is áttöröltem a szélvédőt, már nem is párásodott vissza.

A végeredmény

Mikor megrendeltem a páramentesítő szivacsot én komolyan nem gondoltam, hogy tényleg működni fog. Mégis itt vagyok, és a szivacs az új kedvenc autós kellékem lett. Méretének köszönhetően könnyedén befér a kesztyűtartóba, így bármikor elő tudom venni, és azonnal tudom használni. Nem bonyolult a használata, így bárki, akinek szüksége van rá, tudja használni, nem kell hozzá autószerelőnek lenni. Azóta többet is rendeltem belőle az Olaj Webshop oldaláról, édesanyám kocsijába is tettem egyet. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert nagyon sok nagyon hasznos kelléket árulnak teljesen észszerű áron, ezáltal pedig rengeteg időt és pénzt spórolok meg azon, hogy autószerelőhöz rohangáljak. A szivacs csak az első lépés volt afelé, hogy én magam is meg tudjam csinálni a kocsimat, ha baj lenne vele, és lehet, hogy végül a barátaimnak igazuk lesz: egy könyvelő mindenhez fog érteni.