Egy könyvelő is rendelhet magának egyedi pólót

Annak ellenére, hogy mennyi sztereotípia kering arról, hogy a könyvelők többsége savanyú és humortalan ember, ez egyáltalán nem igaz. Rendben, azzal egyetértek, hogy nem a mi munkánk a legizgalmasabb a világon, és egy kongói vadőrnek vagy egy mélytengeri hegesztőnek valószínűleg jóval több kalandban van része, de nincsenek is olyan biztonságban, mint én a kis irodámban. Ettől függetlenül nem szeretném eldobni magamtól a játékos énemet sem, és hacsak nem kell egy ügyfelemmel tárgyalnom, azért igyekszem nem úgy felöltözni, mint aki az életét is unja. Imádom a színes, mintás pólókat, és az utóbbi időben arra is rákaptam, hogy egyedi darabokat készíttessek. Ebben egy kedves ismerősöm és a LOLmarkt.hu – Egyedi póló készítő weboldal van nagy segítségemre, különösen azért, mert a hideg kiráz annak a gondolatára is, hogy egy plázás pólónyomdában készíttessek ilyesmit. Már csak azért is, mert ott egyáltalán nem biztos, hogy annyira értenek hozzá és annyit tudnak nekem segíteni a létrehozásban, mint a LOLmarktnál!

Kezdődött az egész azzal, hogy egy nagyobb baráti összejövetelre voltam hivatalos, amit ki nem hagytam volna a világért sem. Ebből is látszik, hogy nem vagyok megkeseredett figura, mert minden lehetőséget igyekszem megragadni a kikapcsolódásra. Namármost volt ott egy srác, akit legalább 5 éve nem láttam, pedig annak idején nagyon jól elvoltunk. Most is igencsak megörültünk egymásnak, kedélyesen elbeszélgettünk, és így jöttek szóba az egyedi pólók. Rajta is éppen egy ilyen volt, amit egy elképzelése alapján készítettek neki, és olyan büszkén hordja, mint valami trófeát. Megkérdeztem tőle, hogy ez hogyan lehetséges, ilyesmiről még soha életemben nem hallottam korábban. Elmagyarázta, hogy a LOLmarkt.hu – Egyedi póló készítő webshop és nyomda lehetőséget ad bárkinek, hogy akár egy vázlat, vagy akár csak egy elképzelés, egy ötlet alapján elkészíttesse velük az egyedi pólóját, és ehhez profi grafikusi segítséget is tudnak biztosítani. Itt már csupa fül voltam, annyira felcsigázott a gondolat, hogy végre fizikai valójában is megkaphatom valamelyik régi pólóötletemet.

Elmesélte, hogy fel kell vennem velük a kapcsolatot, és megbeszélnem velük mindent. Az alap póló színét, a mintával kapcsolatos elképzeléseimet, elküldeni nekik, ha van esetleg valami vázlatom róla, valamint azt is le kell tárgyalni, hogy hány darabot szeretnék belőle rendelni. Hogy az igazát alátámassza, még a telefonján is megmutatta nekem a LOLmarkt.hu – Egyedi póló rendelő oldalát, ahol részletesen el tudta nekem magyarázni, hogy mi mire való, hol mit tudok kikeresni. Mondanom se kell, iszonyúan felizgatott a dolog, másnap az első dolgaim között volt, hogy összeírtam, mi mindent szeretnék megcsináltatni. Kezdésnek ki is választottam az egyiket, és ahogyan a cimbora az instrukciókat megadta, elkezdtem lekommunikálni az egészet a LOLmarkt csapatával. Nem kellett nagyon megerőltetnem magam, ugyanis nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mindenben a rendelkezésemre álltak, segítettek, ahol csak tudtak. Végül a minta és a betűtípus, amivel a grafikus a végleges tervet elkészítette, tökéletesen megfelelt az elképzelésemnek. Meg is rendeltem azonnal, és megdöbbenésemre pár nap múlva már hozta is a futár. Tökéletesen elégedett vagyok minden gyes egyedi pólóval, amit azóta náluk készíttettem, és a jövőben se fogok átpártolni máshová!