Egy jó könyvelő szavai aranyat érnek

Egy valamiben biztos, hogy minden vállalkozó egyet ért, mégpedig hogy egy vállalkozás alappillére egy szuper könyvelő. Én magam is vállalkozó vagyok, igaz csak másodállásban, de ettől függetlenül nekem is szükségem van egy könyvelő szakemberre, és szerencsére van is. Egy kedves barátom szeretne vállalkozást indítani, és annyi kérdést tett fel nekem – tudatában annak, hogy már egy ideje másodállású vállalkozó vagyok -, hogy egyszerűbbnek találtam, ha összehozom a könyvelővel egy tartalmas beszélgetés erejéig, ahol megbeszélik mik is a cégalapítás feltételei.

Nagyon sok kérdésére kapott választ a cégalapítás feltételeivel kapcsolatban, és a könyvelő ajánlott neki egy nagyon jó szolgáltatást, amit igénybe vehet a vállalkozói tevékenysége során. Így került szóba a cégalapítás feltételeinél az a szolgáltató, aki székhelyszolgáltatást kínál, a szekhelypartner.hu-n. Egy könyvelő rendkívül széles körben képes ellátni feladatokat, és tehermentesíteni, de ha találunk egy olyan szolgáltatást, ami további terheket emel le rólunk, és mindezt nagyon baráti árakkal, én azt gondolom, hogy nem érdemes kihagyni, de kipróbálni és élni a lehetőséggel mindenképp. Ilyen esetekben előnyös, ha tapasztalt szakembereket keresünk, akik rendelkeznek bőven referenciával, és a kapcsolattartás is egyszerű velük. Ha az említett szolgáltató webes felületét megnézzük, már az bizalomra ad okot, hogy kétféleképpen is kapcsolatba lehet velük lépni, írásban és telefonon is. A könyvelést is össze lehet kötni ezzel a szolgáltatással, mivel a székhelyszolgáltató cégnek kapcsolatban kell állnia a vállalkozásból valakivel, és ez esetben a kapcsolattartó személy lehet a könyvelő is. És hogy milyen feladatokban tudnak kollektívan együttműködni? Például: a szolgáltatást nyújtó cég átveszi a küldeményeket, leveleket, majd ezt gondosan eljuttatja a könyvelés részére, iratőrzés, és egyéb feladatok.

cégalapítás feltételei

Ha nagyban gondolkodunk, egy igazán produktív vállalkozásban, akkor a kiadás oldalon nem kell, hogy rosszul essen a könyvelői díj, és egy ilyenfajta szolgáltatói díj, mert az a meglátásom, hogy amíg a szakemberek ellátják a vállalkozás háttér adminisztrációját, addig a vállalkozó maximális fókusszal tud koncentrálni a bevételek növelésére.

Egy jó könyvelő szavai aranyat érnek, ezzel a mondattal zártuk le a barátommal azt a beszélgetést, ahol arról volt szó, hogy milyen jó ötlet volt leülni a könyvelővel kommunikálni, és milyen jó ötletet kapott, ami által megismert egy lehetőséget. A véleményünk az az, hogy már önmagában is nagyon jó árakon vehetőek igénybe a Székhelypartner árai, de ha ez nem lenne elég, ajándék plusz hónap jár a csomagokhoz. A kisokosukban további kérdésekre is választ lehet kapni, olyan konkrétan, mint ahogy választ kapott kedves barátom a könyvelőtől a cégalapítás feltételeire vonatkozóan.