Az új projekt az irodába: klíma szereléssel együtt, a legjobb áron

Könyvelőként igyekeztem mindig megtartani a függetlenségemet, amit nyílt egy jobb lehetőség, éltem is vele. Nem kényelmesedtem bele egy állásomba sem, és a végén lehetőségem nyílt megnyitni a saját irodámat. Igaz hogy nem a fővárosban, hanem Győrben, de nagyon megszerettem ezt a várost, most már semmiért sem hagynám itt. Viszont egy iroda fenntartása nem csak abból áll, hogy legyenek asztalok meg polcok, bizony az üzlettársammal a kényelemre, nagy nyári melegekre is gondolnunk kellett. Erre a legjobb megoldás a klíma, csakhogy nem volt a régi bérlakásba beszerelve, mikor megvettük és átalakítottuk, így muszáj volt alaposan utánanéznünk, hol rendelhető klíma szereléssel együtt. Nagyon szerencsések vagyunk, ugyanis hamar ráakadtunk a Klímaglobál oldalára, akik pont errefelé illetékesek, nagyon értenek a dologhoz és abszolút professzionálisan szerelnek be légkondikat.

Ahogy nekiültünk nézelődni az interneten, honnan rendelhető klíma szereléssel együtt, egy darabig elég csalódottak voltunk. Mindenki csak árusítja őket, de szerelőt magadnak kell találnod. És ha találsz is, semmi sem bizonyítja, hogy jó is lesz, hiszen lehet, hogy egy kóklert bízol meg, és rövid idő elteltével a munkája miatt már javíttatni is kell a készüléket. Azonban amikor rátaláltam a klimalglobal.eu oldalára, megnyugodtam, hogy léteznek még becsületes, hozzáértő szakemberek. Mint kiderült, már jó néhány éve foglalkoznak ezzel a szakterülettel is, és Győr-Moson-Sopron megyében bármikor bárhová kimennek felmérni, klímát szerelni.

Kértem is tőlük árajánlatot azonnal, és nem kellett csalódnom. Rövid időn belül felkerestek, és meg tudtam velük beszélni minden részletet. Egyáltalán nem adtak tisztességtelen ajánlatot, és a saját maguk elvégzett munkájára örök garanciát vállalnak. De ha magával a klímaberendezéssel adódna valami, akkor is hamar ide tudnak jönni, és szinte bármi gondot elhárítanak. A megbeszélt napon meg is jelentek, és mivel az iroda még üres volt, neki is egyszerűbb volt a dolguk. Pikk-pakk megcsinálták, azaz pár órával később már ki is lehetett próbálni, hogyan működik. A tanulság: ha kell egy klíma szereléssel együtt, akkor jobb kicsi utánanézni, és lehetőleg közeli vállalkozót megbízni vele.

klíma szereléssel együtt

Azóta minden elindult a maga útján, és amikor beköszöntött a fülledt meleg, akkor a klíma is. Mondanom se kell, nagyon kellemes így dolgozni, hogy idebent hűvös 23-24°C van, míg odakint tombol a 35. Így még a munka is hatékonyabban folyik. Eddig nem történt meghibásodás, bár elég friss a klíma, de ha netán egyszer valamiért mégis bemondaná az unalmast, akkor a klimaglobal.eu képzett szakembereire biztosan számíthatunk.