A vendéglátó-ipari gépek fellegvára

Egy könyvelőirodában helyezkedtem el rögtön az egyetem. Nagyon szeretem mert van fejlődési lehetőségem és a munkatársaim is mindig segítőkészen reagálnak.

A kezdetekkor még csak pár ügyfelet bíztak rám, de ez azóta változott és egyre több partnerünknek én intézem a pénzügyeit.

Most a hónapban is kaptam egy új céget, az rdealer-t. Ilyenkor az a szokásom, hogy mielőtt nekiállnék a munkának lecsekkolom a neten, hogy mivel foglalkoznak. Rákerestem hát az rdealer.hu oldalra.

Az rdealer egy tapolcai cég, akik gépeket árusítanak a vendéglátó helyekre.

A családi vállalkozás a több, mint 20 éve alatt egyre bővítette portfólióját és egyre kiválóbb termékeket tett elérhetővé a magyar piac számára.

Jelenleg 2 telephelyen válogathatnak az érdeklődök az árusított termékeik közül.

Hétköznapokon érhetjük el őket személyesen vagy az ügyfélszolgálaton keresztül reggel 8 és délután 4 között. Viszont ha az elektronikus levelezés hívei vagyunk úgy írhatunk emailt vagy épp a kapcsolat menüpontban az erre létrehozott felületen kereshetjük meg az rdealert.

Rengeteg vendéglátóipari gépet találhatunk a kínálatuk között, amiket részletesen be is mutatnak.

Az egyes kategóriák megnyitásakor mozaikos elrendezésű felsorolást láthatunk az elérhető gépekből, de az egyes termékekre rákattintva rögtön a bővebb információk és további képek is megjelennek.

Mivel árusítanak új és használt gépeket is, ezt mindegyik terméknél jelzik egy emblémával, amiket a képeken helyeztek el a felső rabokba a jobb oldalon. A sárga kör a használt, míg a kék az új gépek jele.

Az rdealer.hu oldalon a  kategóriákon belül a megjelenített termékek mennyiségét a szűrő segítségével tudjuk csökkenteni.

Saját preferenciáink szerint beállíthatunk előnyben részesített márkákat, szűkíthetünk ár szerint vagy épp a termékre specifikus jellemzők szerint. 

A felsorolás nézetét és rangsorolását is állíthatjuk.

Ha az rdealer.hu oldalról vásárolunk nem kell aggódnunk a garancia miatt, ugyanis a cég mindegyik termékét 1 év és 3 hónap közötti időtartamban biztosítja.

Amennyiben még csak érdeklődünk a vendéglátóipari gépek piacán kiváló olvasmányoknak bizonyulhatnak a cég által üzemeltett blogon található írások. Különböző témákat dolgoznak fel, amik relevánsak az általuk árusított termékekkel.

Az oldalt összességében állíthatjuk magyar vagy angol nyelvre is. Ugyanígy a megjelenített árakat is kérhetjük Euróban vagy Forintban. Ezt a két beállítási opciót a honlap jobb felső sarkában érhetjük el.

Amennyiben nem kielégítő az internet nyújtotta megtekintési lehetőség, úgy módunkban áll a tapolcai telephelyeken a gépeket megtekinteni.

Széles termékpalettájával az rdealer biztosan kielégíti minden olyan vendéglátós igényét, akik minőségi gépeket keresnek, amik hosszú távon a vállalkozásukat szolgálja majd.

Erre garancia a piacon fellelhető neves márkák megléte és azok forgalmazása.

A letisztult online felületük számomra meggyőző, biztosan kedvelni fogom velük a közös munkát.