A tökéletes karácsonyi ajándék édesanyámnak

páros masszázs

Már amikor a pénzügy-számvitel karra jártam, a sok előadáson megfeszülve figyelve, és szinte mozdulatlanul ülve teljesen el tud gémberedni az ember dereka, lába, nyaka, lényegében az egész test. Akkor is tudtam, hogy egy masszázs bármit megoldhat, ez egy olyan pihentető élmény, amit érdemes a költségvetésünkbe bekalkulálni.

Most a rohanó hétköznapokban is rám férne egy igazán jó masszázs, de arra gondoltam, hogy ez a kényeztetés nem csak nekem, hanem anyukámnak is jól jönne, hiszen ő is sokat dolgozik a ház körül. Egyébként is nyakunkon vannak az ünnepek, ez egy tökéletes karácsonyi ajándék. Arra jutottam, hogy egy páros masszázs lesz a meglepetés, rég volt már közös anya-lánya programunk, éppen itt az ideje.

Találtam is egy nagyon informatív thai masszázs szalon weboldalt a páros masszázsról, ahol még csajos csomagra is gondoltak. A csomag összetétele és az ára is nagyon kedvező, most épp akciós bevezető áron sikerült hozzájutni, de az eredeti ára is teljesen megéri. Egy 2 órás feltöltődés fog ránk várni, amit már nagyon várok. A csomag tartalma egy kilencven perces thai masszázs, a konkrét típusa szabadon választható, és ezután még fél órát el lehet tölteni szalonban relaxáció gyanánt. Ami pedig megkoronázza az egész élményt az pedig a csokiba mártott eper és a prémium pezsgőt, ezek szintén a csomag részét képezik.

Anyukámnak aktív életet él, figyel az egészségére, arra, hogy mit eszik, a testi-lelki egyensúlyra, így biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni ennek a luxus ajándéknak. A masszázs segíthet majd neki abban, hogy az izom merevség megszűnjön, a fájó derekára is biztos jó gyógymód lesz. Miközben figyelünk az egészségünkre és javítunk az életminőségen, egy szuper programban vehetünk részt, ahol magunkra és egymásra koncentrálhatunk. Sok egyéb pozitív hatása is van annak, ha egy masszőr alaposan végig gyúrja a testünket, a vérkeringésre is jó hatással van, stresszoldó és hangulatjavító, és hosszútávon a harmonikus élet megteremtését is elősegíti. Ezt már tapasztaltam magamon, hiszen évek óta járok masszőrhöz. Ez a szalon új számomra, de az oldalon kapott információk alapján úgy gondolom, hogy ez a legjobb választás akkor, ha thai masszázsra vagyunk, főként, ha párban megyünk. Nagy tévedés amúgy, hogy páros masszázsra csak a szerelemes párok járnak, testvérek, barátok, barátnők is elmehetnek, vagy ahogy mi fogjuk csinálni anya és lánya felállásban. Minőségi időt tölthetünk együtt a szerettünkkel, ráadásul a képek és a vélemények alapján egy gyönyörű luxus szalonban.

Anya az öröm és meglepettség után először valószínűleg meg fog ijedni a jelenlegi koronavírus helyzet miatt, de az oldalon megnyugtató tájékoztató üzenet majd neki is eloszlatja minden kétségét, ugyanis a szalon gondolt arra, hogy elejét vegye a lehetséges fertőzésnek, így már a bejáratnál elhelyeztek kézfertőtlenítőt, a masszőrök is maszkban dolgoznak végig a teljes kezelés alatt, és arról is biztosítottak, hogy minden szoba fertőtlenítve van minden egyes masszázst követően. Ez nagyon megnyugtató, így bátran ugrok bele ebbe a közös programba. És ne felejtsétek el, a páros masszázs nem csak pároknak szól, de akár a párotokat is meglephetitek vele. Persze nem muszáj azonnal csomagot választani, minden extra nélkül is el lehet menni páros masszázsra, de azért ha tehetitek, válasszatok ti is egy csomagot. Megérdemeljük, nem?