A szerelem roll-upon érkezett

Gyerekként szőke hercegről álmodoztam, aki fehér lovon érkezik hozzám. De szerintem minden lány így volt ezzel. Az én királyfim azonban roll-upon jött el hozzám.

A szülővárosom központjában könyvelőként dolgozok. A diploma után abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy meg tudtam nyitni a saját könyvelőirodámat. Ne egy hatalmas épületet képzeljünk magunk elé, hanem egy kis takaros, baráti hangulatú, szépen feldíszített lakást, amelyet saját magam alakítottam át irodává.

Tavaly szeptemberben egész nap szélvihar tombolt a térségben. Már kora reggel alig jutottam be a belvárosba, mivel minden sarkon visszafújt a szél. Nem akartam megfordulni és hazamenni, mert rengeteg ügyféllel volt aznap találkozóm.

Amikor befordultam az utcába, akkor láttam meg, hogy este kint hagytam a roll-upomat az irodám előtt.

Emlékszem, mikor megnyitottam a saját vállalkozásomat, akkor az egyik barátnőm javasolta, hogy keressem fel a https://www.colornyomda.hu/munkaink/roll-up-keszites/ weboldalt. Elmondása szerint egy ilyen eszköz rengeteget segít abban, hogy megtaláljanak engem az emberek.

A Color Nyomda egy harmincéves tapasztalattal rendelkező cég, ahol olyan szakemberek dolgoznak, akik ismerik az ofszet nyomtatás technológiai eljárások minden részletét, illetve egy olyan fiatalos csapat társul hozzájuk, akik nagy kreativitással rendelkeznek.

Külön részleg foglalkozik a grafikai megtervezéssel, kivitelezéssel, digitális nyomtatással, ofszet nyomtatással , stancolással, könyvkötészettel, egyedi naptárak készítésével. Arról nem is beszélve, hogy a fő feladatuk, hogy a megrendelő kérését megvalósítsák, mindezt rövid nyomtatási határidőn belül.

Miután átnéztem a Color Nyomda bemutatkozását, visszatértem a https://www.colornyomda.hu/munkaink/roll-up-keszites/ részleghez. A leírtak alapján a roll-upokkal gyakorlatilag minden olyan helyen és eseményen találkoznak a vásárlók, ahol szükség van prezentációra. Az egyik legjobb benne, hogy összecsomagolva kis területet foglal el, így egyfajta mobil plakátként is használható. A roll-up alumínium házában egy rugós szerkezet révén tekercselődik fel a prezentációs anyag, emiatt egyszerűen lehet húzni, rögzíteni, de pillanatok alatt össze lehet csukni. Közkedvelt a sales és a marketing világában.

Egy jó roll-up informatív és könnyen befogadható üzenettel rendelkezik. Mondhatni egy tartós plakát, amelyet ide-oda tudunk helyezni. A modernebbek esetében kicserélhető a prezentációs anyag, ami nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is egyben. A legelegánsabb helyeken is jól mutat, illetve annyira ellenálló, hogy akkor sem történik vele semmi, ha erősebb behatások érik.

A Color Nyomda többféle méretben is elkészíti nekünk. Választhatunk a 85×200-as, a 100×200-as, 120×200-as, 150×200-as, 200×200-as roll-upok közül. A nyomat készülhet film, laminált film, illetve silver back lenyomattal is. Anyagát tekintve pedig lehet szürke hátú PP, backlit film, vagy backlit banner.

Miután megterveztem a saját roll-upom grafikai tervezetét, és kiválasztottam a kívánt méretet, a weboldalon található egyszerű űrlap kitöltésével árajánlatot is kértem. Örültem, hogy ügyintézőt és annak elérhetőségeit is feltüntették a tájékoztatás mellett, így ha bármilyen kérdésem lett volna, akkor tudtam volna kihez fordulni.

Na, de térjünk is vissza a szélhez és a szerelemhez. A nagy viharban próbáltam a könyvelői irodám roll-upját bevinni egy biztonságosabb helyre – habár stabilan állt a nagy káoszban -, azonban nem tudtam leküzdeni a természeti elemeket. Ekkor jött a segítség egy igen jóképű férfi személyében, akivel együtt fedett helyre helyeztük a roll-upot. Ez volt a nagy találkozás. Egy hét múlva egy közös vacsorán beszélgettünk, egy év múlva pedig már össze is költöztünk.