A könyvelőnknek könnyű dolga lesz, ha tőlük bérlünk takarítógépeket

A könyvelés egy olyan szakma, ami behálózta az egész életemet, anélkül, hogy tudtam volna róla. Alapból a nagymamám könyvelő volt. Gyerekként persze nekem ebből csak annyi jött le, hogy a mama mindig ügyködik valamit a felső emeleten. Később tudtam csak meg, hogy ez a munka mennyi felelősséggel járt és milyen tudást igényelt. Ezt a felismerést azonban már nem a rokonaimon, hanem a barátaimon keresztül kaptam meg.

Nem számít, hogy milyen cége van az embernek, egy könyvelőre mindig szüksége lesz. A két haverom, akik pedig erre adták a fejüket, megmutatták, hogy egy mennyire szerteágazó világ ez a szakma. Oda kell figyelni mindenre, mert a legkisebb hiba is óriási következményekkel járhat a cégre nézve. Én nagyon becsülöm, hogy ezt csinálják és valamilyen szinten örülök, hogy az én vállamon nincs ekkora súly.

Persze azért nekem is van felelősségem a cégemnél, különösen azóta, hogy én lettem megbízva az ipari takarítógépek beszerzésével. Aki soha nem foglalkozott még ilyennel, az nem tudja, hogy egy ilyen gépnek a bérlése mennyibe kerülhet. Ezért érzem magam nagyon szerencsésnek, hogy pár hónapja rátaláltam a Greenway Magyarország Kft. oldalára. Ők teljesen átérzik azt, amit korábban írtam. Mégpedig, hogy az ipari takarítógép bérlést csak megbízható forrásból lehet intézni.

Mikor először megérkezünk a Greenway Magyarország Kft. oldalára, már rögtön valami furcsa érzés foghat el minket. Ez pedig nem más, minthogy mindent könnyedén meg tudunk találni. Tényleg nem vagyok ehhez hozzászokva. Mindig az szokott lenni, hogy fellépek egy oldalra, és legalább fél óra azzal telik el, hogy a különböző menüpontok között próbálok navigálni. A Greenway Magyarország Kft. oldalára azonban ez egyáltalán nem volt igaz, és örültem, hogy pár perc alatt már azon a részen is lehettem, ami engem érdekel.

Elsőként arról akartam meggyőződni, hogy a tőlük bérelhető gépek megbízhatók és minőségiek-e. Mindkét kérdésemre igen volt a válasz. A minőség fantasztikus, tényleg ritkán látni ilyen jó gépeket. Ez azért van, mert a cégek mindig próbálják a maximum profitot elérni. Ezért sokszor olcsó gépekkel dolgoznak. Itt azonban erről szó sem volt. A Greenway Magyarország Kft. nem él ilyen olcsó taktikákkal és inkább a minőséggel akar meggyőzni minket, mint olcsó trükkökkel.

Nagyon örültem amúgy annak is, hogy a minőség ellenére sem voltak túlárazva. Ehhez sem vagyok szokva. De ami még fontosabb, hogy tényleg minden információt megkaptam arról, hogy milyen feltételek mellett lehet tőlük gépeket bérelni. Többször esett már meg velem, hogy azt hittem, hogy értettem minden pontot a szerződésünkben, de az apró betűs részben hagytak pár olyan kitételt, amellyel valójában átvertek minket. A Greenway Magyarország Kft. cégnél azonban ettől nem kell tartani.

Ha pedig még így is lenne bármi panaszunk, vagy kérdésünk, szinte bármikor el tudjuk érni őket. Az ügyfélszolgálatosok egyébként nagyon kedvesek és mindenben rendelkezésünkre állnak. A reakció idő tényleg fantasztikus. Nem esett meg még olyan, hogy ne vették volna fel a telefont, mikor felhívtam őket. Emellett még e-mail írására is van lehetőségünk. Ezeket az elérhetőségeket pedig az oldalnak több részén is meg tudjuk találni, úgyhogy nem kell majd nagyítóval keresni. Tehát az átláthatóság, az ár, és a könnyű elérhetőség miatt, mindenkinek ajánlani tudom a Greenway Magyarország Kft. céget, ha hasonló témában keresünk megoldást.