A könyvelőm lett az új szépségtanácsadóm

A könyvelők savanyú, életunt, mogorva, idős asszonyok – tartja az általános elképzelés.
Sokáig voltam én is ebben a hitben, egészen addig, amíg vállalkozóként nem kellett könyvelőt keresnem magamnak. Hála Istennek messzire nem kellett mennem, ajánlások útján hamar fogadtak az egyik közeli irodában. Őszinte leszek, nem ilyenre számítottam. Fiatalos, mosolygós társaságba csöppentem. Olyanba, ahol csupa olyan személy várt, akikkel könnyedén beszélgetésbe tud elegyedni az ember. Nem kellett sokáig bejárnom a papírokkal ahhoz, hogy rájöjjek, többet kaptam itt, mint egy jó szakembert: barátra leltem a könyvelőm személyében.

 
Ennek a közeli kapcsolatnak a köszönhetően vette észre Ági, amikor is nemrég túlságosan kimerült lettem. Jó dolog, hogyha megindul a szekér, de a kimerültség és ennek jelei már kevésbé. Az arcom állandóan sápadt volt, a közérzetem rettenetes, és már a táskás szemek elleni küzdelmem is mindennapok részévé vált. Szerencsére a barátnőm már profi abban, hogy hogyan kezelje helyén az ilyen időszakokat.

Remek tanácsokat kaptam tőle, ha ő nincs, biztosan nem tudok megálljt parancsolni a hajtásnak. A pihenést még meg is oldottam, a közérzetem lassacskán javulásnak indult, de sajnos a fáradtság látható jelei ennyitől nem enyhültek. Ennek orvoslására javasolta nekem, hogy nézzek szét az instantense.hu oldalon, ugyanis szerinte itt találom a legjobb megoldásokat a táskás szemek ellen.


Örülök, hogy hallgattam rá, ugyanis rengeteg hasznos tanácsot olvastam, amik közül ki is próbáltam párat, de rá kellett jönnöm, hogy az én esetemben ezek már sajnos nem sokat érnek, annyira elszabadult a helyzet. De szerencsére a házipraktikák mellett komolyabb megoldást is találtam, mégpedig egy szemkörnyék ápoló krémet. Az ára nem volt éppen alacsony, azonban meggyőzött, amikor Ági arcára néztem. Na meg persze az is, hogy a szérum 60 napra elegendő, mindennapos használat mellett, ami miatt egyből meggondoltam magam, hiszen, ha leosztom, akkor így már egyáltalán nem drága. Ahogy írják is: ennyibe kerül egy kávé. És bevallom, eléggé csábító dolgokat is írtak ahhoz, hogy mindenáron ki akarjam próbálni. Gondolok itt arra például, hogy azonnali és látványos eredményt ígértek az oldalon. Most őszintén, ennek melyik nő tud ellenállni?! Annak meg főleg, hogy ha nem válik be, és megvan a szérum jelentős része, úgy vissza lehet küldeni és visszautalják a vételárat. Ez számomra azt jelentette, hogy abszolút nincs semmi veszítenivalóm.

Bár én is a „hiszem, ha látom” elvet vallók táborát erősítem, meglepetésemre rendkívül hamar láthatóvá vált az eredmény: már rögtön, pár perc alatt felvette a harcot a táskás szemek ellen, és nyomukat sem találtam. Ennél több nekem nem is kellett; a következő használat előtt készítettem magamról egy fotót, és a használat után is. Tiszta Photoshop élmény volt, de tényleg.

Van még egy dolog, amivel az eredmény mellett nagyon elégedett voltam: ez pedig a házhozszállítás gyorsasága. Az instantense.hu oldalán azt írták, hogy a kiszállítás egy munkanap, amit korábbi – máshol szerzett – tapasztalataim alapján kétkedve fogadtam. De rácáfoltak, mert tényleg megérkezett már a megrendelésem másnapján. Szerintem ez nagyon ritka, hogy valamit ilyen gyorsan kézbesítsenek, úgyhogy még egy piros pontot a számlájukra írtam.

Sohasem gondoltam volna, hogy egy stresszes időszak és egy könyvelő kell ahhoz, hogy végérvényesen megszépüljek. Egészen biztos vagyok benne, majdnem jobban, mint bármiben, hogy újra és újra meg fogom rendelni ezt a csodaszert! Arról nem is szólva, hogy rendszeresen kapom a bókokat, miszerint akár 10 évet is letagadhatnék. És tudjátok mit? Igazuk van!