A könyvelők bőrének is jár egy kis kényeztetés! – Ha lehet, természetesen.

A könyvelők élete csupa stressz. Én például folyamatosan ráncolom a szemöldökömet, mikor számolok, könyvelek, mikor próbálok rájönni egy-egy ellenőrzés során, hogy hol van a hiba a könyvelésekben.

Igaz, ez nem csak a könyvelésekre igaz. A ráncosodás, a bőr öregedése elkerülhetetlen és mindenki máshogyan igyekszik felvenni vele a harcot. Mindenkinek más a bőrtípusa, mindenki máshogy igyekszik megakadályozni a bőre korai elöregedését. Sok módszer létezik, most megosztom veletek, hogy nekem mi vált be.

Rengeteg olyan káros anyag van, ami ellen nem tudunk védekezni. Ilyen az UV sugárzás, a szmog, amit az autók kibocsájtanak, a vírusok, a tartósítő szerek, amik az ételekben találhatók.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy elég káros anyagnak vagyok kitéve a mindennapjaim során, nem fogom ezek számát szándékosan növelni. Ekkor jött az ötlet, hogy környezettudatosabbá teszem az otthonomat, a háztartásomat és igyekszem kiszűrni a mesterséges anyagokat az életemből.

Nem is olyan rég, mikor az elhatározásom után jobban belevetettem magamat a természetes tisztítószerek világába, találkoztam a humanityaruhaz.hu oldallal.

Kiderült, hogy ezen az oldalon szinte mindent meg lehet kapni, ami egy környezettudatos háztartáshoz szükséges. Vannak itt öko mosószerek, természetes tisztítószerek és anyagok, amikkel ezeket a természetes tisztítószereket elő lehet állítani.

Amikor ezen az oldalon nézelődtem, akkor vettem észre, hogy itt vannak természetes kozmetikumok és tisztálkodószerek előállításához szükséges dolgok is. Akkor határoztam el, hogy nem csak a tisztítószereimet, hanem a kozmetikumaimat is le fogom cserélni házikészítésű darabokra.

Az első lépés az volt, hogy megvettem az erről szóló könyvet ezen az oldalon, aztán megnéztem, miket lehet itt pontosan kapni, hogy melyik olaj mire való, mik kellenek a krémekbe – és megalkottam a saját otthoni bőrfiatalító kenőcsömet.

Megnéztem, hogy melyik olaj mire jó, melyiket lenne érdemes beletenni egy ilyen krémbe. Ezt tettem bele egyébként: Búzacsíra olaj 50 ml – Humanity.

A búzacsíra olaj tele van E, B1, B2, B3, B6 vitaminnal, ezért hatásos lehet bőrfiatalítóként is.

A folyamatos stressztől sajnos nem olyan a bőröm, mint szeretném, ezért is készítettem egy krémet, ami sikeresen rendbe teszi az arcomat.

Nekem ez vált be, amióta megalkottam, azóta is mindig ezt használom. Egyébként szerintem nagyon jó ez az oldal arra, hogy megnézzük, melyik olaj, anyag mire való, és ennek megfelelően tudjuk őket kombinálni, így megalkothatjuk a saját házi krémeinket, ami 100%-ban a mi bőrünkre és a mi igényeinkre lesz szabva.

Itt nagyon sok alapanyagot lehet kapni, szerintem mindent lehet venni, ami az otthoni krémek készítéséhez és a tisztítószerekhez szükséges.

Innen rendelni lehet, én általában az üzletükben veszem át, mert nekem éppen útba esik, de postával vagy futárral házhoz is lehet kérni.

Sok akció van itt, mindig van valami kihagyhatatlan ajánlat, most például 10.000 Ft értékű vásárlás felett ingyenes a posta!

Érdemes itt feliratkozni a hírlevélre is, mert így lehet értesülni az akciós ajánlatokról. Szeretek innen vásárolni, mert tudom, hogy ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy kevesebb méreganyagnak legyen kitéve a szervezetem, és szeretem elkészíteni magamnak a krémeket, pakolásokat.

Egy nagyon megbízható oldalról van szó egyébként, én rengetegszer rendeltem már innen és eddig minden rendben volt. Na meg azért is szeretem, mert jóval olcsóbb, mint a hasonló oldalak, ami nem egy utolsó szempont.

Jó minőségű termékeket árulnak, olcsón, ezért is ajánlom mindenkinek őket.