A könyvelő és az aktuális Media Markt akciók

Könyvelőként a munkám az ügyfeleimnek köszönhetem, ugyebár, azonban az ügyfeleimmel nem találkozom a munkavégzésem minden napján. A legtöbben hetente, kéthetente jönnek hozzám a szokásos paksamétájukkal, de olyan is akad, akivel csak havonta egyszer találkozom személyesen. A kommunikáció alapelv, ez történhet azonban e-mailen, de telefonon is, a fő, hogy mindent időre lejelentsenek és a szükséges dokumentumok rendelkezésre álljanak.

Akik ritkábban jönnek, általában hosszabb ideig időznek az irodámban és hatalmas iratköteggel érkeznek. Néha ebbe az iratkötegbe belekerül 1-1 oda nem tartozó papír is. Legutóbb például a Media Markt egy régebbi akciós újságja.

El is méláztam egy ideig, hiszen ezer éve láttam én magam kinyomtatott reklámújságot, a társasházi gyűjtőből, bevallom, én sosem viszek fel egyet sem. Az ügyfelem észre is vette a szórakozottságomat, és gyorsan elnézést is kért, hogy véletlen került oda a Media Markt reklámújságja, csak éppen oda készülnek a férjével a hétvégén.

Mivel látta, hogy érdeklődöm, mondta, hogy van egy sokkal jobb tippje, nézzek fel az Akcióleső weboldalra, ott megtalálom a Media Markt éppen aktuális akciós újságjait is. Ráadásul nagyon jó, mert általában nem csak egy akciós újság van, hanem van néhány napos, heti és havi bontásban is. Szinte igazi áreső van ezen a weboldalon, nézzem csak meg.

Elmesélte, hogy nemrég költöztek új lakásba, és mennyire örült annak, hogy a Media Markt is szerepel az Akcióleső katalógusai között. Ugyan az csak plusz, hogy közel van az áruház a lakáshoz, és ott tényleg minden háztartási eszközt be is tudnak majd szerezni. Persze, csak szép apránként, hiszen fiatal házasok és a vállalkozásukba is sokat kell invesztálniuk, így különösen figyelik az online reklámújságokat, ez a nyomtatott egy véletlen folytán került ide.

Az irodában mosogatógépet valóban nem szereztük még be, szóval napirenden még az a bizonyos vásárlás. A következő értekezletünk összehívásánál be is linkelem az e-mailbe a többieknek az Akciólesőről a Media Markt éppen aktuális akciós újságját. Nagyon jó, hogy online azonnal hozzá lehet férni az akciókhoz, nem is gondoltam volna, hogy ilyen hasznos infó jut el hozzám könyvelés közben.