A könyvelés fontossága

Könyvelőként dolgozni nem egyszerű. Nagy felelősség nyomja annak a vállát, akinek az aláírása annyit számít, mint egy könyvelőé. Ha valaki jegyzőként dolgozik, akkor ugyanez a helyzet.

Alaposan át kell gondolni a tennivalókat, az eseményeket jó helyre kell könyvelni, hiszen ha valami rossz helyre kerül, akkor az bizony kellemetlen következményekkel járhat. Éppen ez az, ami miatt nem szerettem volna könyvelőként dolgozni. Választottam inkább helyette egy kevésbé stresszes munkát. És szerintem a lehető legjobban választottam. Hiszen szeretem a munkám, mellette van szabadidőm is és a családomra is jut elegendő időm.

Sokáig nem tudtam mivel is szeretnék foglalkozni, de egy dologban biztos voltam. Olyan munkahelyen nem szeretnék dolgozni, ahol nem becsülnek meg és nem érzem jól magam. Hiszen annak nem látom értelmét, hogy minden nap egy olyan helyre járjak be, ahol azt érzem, hogy muszáj és semmi kedvem sincs hozzá. Akkor már sokkal szívesebben töltök a napomból 8 órát olyan helyen és olyan munkával, amit szeretek is.

Amikor megtaláltam a nekem való munkát, akkor eldöntöttem, hogy ha nem muszáj, akkor innen már nem fogok elmenni már csak nyugdíjba. Ez a gondolkozás a főnökömnek is tetszett és nagyon érétkelte a hűségemet és a munka iránti rajongásomat. Sikerült a munkatársaimmal és a felettesemmel is olyan viszont kialakítanom, ami már barátinak mondható. Éppen ezért, amikor az újszülött babaköszöntő összejövetelünket tartottuk, akkor őket is meghívtuk. Nagy örömmel jöttek és ünnepeltek velünk. Mindenképp szerettünk volna egy olyan összejövetelt, ahol a kislányomat ünnepeljük, hiszen csak egyszer születik meg az ember, ezt pedig meg kell ünnepelni.

Nagyon jó hangulatban telt az egész délután, a kicsi pedig végig aludta az egészet. El is döntöttük a férjemmel, hogy minden születésnapját hasonlóan fogjuk ünnepelni, hiszen igy nem csak mi érezhetjük jól magunkat, hanem majd később a gyerekek is. Ezzel egy olyan közös programot tudunk csinálni, ami az egész családnak öröm lesz.

Ha ilyen újszülött babaköszöntőre vagy hasonló buliba megy az ember, akkor mindig nehéz kiválasztani a megfelelő ajándékot.
Persze nem elvárás, hogy az ember ajándékot vigyen, viszont mégis illik, ezért mindenki próbálja a tőle telhető legjobb meglepetést választani. Valaki ilyenkor a babának visz ajándékot, viszont van olyan is, aki inkább a szülőknek, hogy a babával megkönnyítsék az életüket. Ez lehet valamilyen babáknak való eszköz, tárgy, mint például járóka. De nagyon sok féle ajándékot láttam már.

Ha én megyek ilyen összejövetelre, akkor mindig az Imagine baby oldalán szoktam vásárolni. Náluk olyan jó játékok és egyéb bab holmik kaphatók, hogy amióta rájuk találtam az interneten már csak tőlük vásárlok. Nem csak a saját gyerekemnek, de ha vendégségbe megyünk, akkor is. Ez is azt mutatja, hogy mennyire beváltak ezek a termékek. Hiszen, ha a saját gyerekemnek nem venném meg, akkor másnak sem adnám.

Szerintem az Imagine baby olyan minőségi termékeket árul, ami hiánypótló a piacon. Ez pedig nagy szó, hiszen rengeteg baba bolt megtalálható már offline és online formában is. Az interneten nagyon sok fajta játék megtalálható és még külföldről is lehet rendelni. Viszont akárhány játékot is próbáltunk, ezek voltak a legjobbak. Amikor először láttam a weboldalukat, akkor arra gondoltam, hogy akinek ilyen igényes, szép és magával ragadó honlapja van, annak a cégnek biztosan a termékei is hasonlóan jók. És nem is tévedtem.

Az Imagine baby olyan prémium minőségű termékeket kínálnak a vásárlóiknak, amik emellett még egyediek is. Az egyediség megjelenik a kinézetben, a minőségben, illetve a funkciókban is. Hiszen nem csak viccesek és jópofák a makis termékeik, de mindemellett még fejlesztik is a gyermeket. Ha szeretitek a makikat és szívesen kipróbálnátok valami újat, akkor az Imagine baby-t csak ajánlani tudom. Ha tőlük vásárolsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyermeked „jó kezekben” lesz.

Mitől másak az Imagine baby termékei, mint más hasonló játékok és baba cuccok?

Ezeket a termékeket anyukák tapasztalatai és véleménye alapján hozták létre. Meghallgattak sok anyukát, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak a baba játékokkal és termékekkel és kikérték a véleményüket, hogy ők min változtatnának. Mindenki véleménye fontos volt ebben a felmérésben. Latba vetették az eredményt és megalkották azokat a termékeket, amik jelenleg is a piacon vannak. Ha neked is eszedbe jutottak már olyan forradalmi ötletek, hogy miként kéne egy-egy gyermek terméken változtatni, akkor nézd meg az Imagine baby termékeit, mert lehetséges, hogy ők már elvégezték azokat a változtatásokat, ami neked is eszedbe jutott.

A termékek nagyszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy már többszörösen is díjat nyertek. Ennek köszönhetően már látható, hogy ezek a termékek valóban egyediek és ha külföldön ennyire értékelik őket, hogy még díjat is nyertek, akkor itthon miért ne lehetne ugyanilyen sikere. Jusson el minél több emberhez az Imagine baby híre, hogy minél több gyermek megtapasztalhassa a makik pozitív hatásait.

Ha komolyabban érdekelnek a termékek, akkor a honlapon blogbejegyzéseket is találhatsz. Ezekből megtudhatod, hogy melyik maki mire jó, hogyan kell tisztitani őket, és különféle érdekességeket is megtudhatsz belőlük. Ha szívesen olvasol gyermek témában, akkor ezek a bejegyzések tetszeni fognak.

Amennyiben feliratkozol a hírlevelükre is, akkor a legfrissebb kínálatról egyből értesülni fogsz, ha kedvezmény van az oldalon arról is elősként értesülsz és a friss blogbejegyzésekről is informálnak. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről az információkról, akkor nincs más dolgod, mint megadni az email címedet és várni a jobbnál jobb leveleket.

Ha termékek helyett inkább ajándékutalványt vásárolnál, akkor erre is van lehetőség. Ha nem tudod minek örülne a megajándékozott, de minőségi terméket szeretnél adni és azt is tudod, hogy az Imagine baby oldaláról, akkor csak meg kell adnod az ajándékutalvány összegét és máris megvásárolhatod. Ha ilyen ajándékot adsz egy szülőnek, akkor biztosan nagyon hálás lesz érte.

De milyen termékek kaphatók az Imagine baby oldalán?

Vannak makis termékek: rágóka, táncoló maki, láncok, ennivalók, ajándékszettek. Különböző játékok is vannak: főként fejlesztő és fürdő játékok, illetve szettek. És egyéb termékek is kaphatók: textíliák, cumik, pelenka, napszemüveg. Ha ezek közül bármelyikre is szükségetek lehet, akkor mindenképp nézzetek szét az Imagine baby oldalán, hogy a legjobb játékokat és termékeket kaphassa a gyermek.

A szállításra nem kell sok időt várni. 2-3 nap alatt már kézhez is kaphatod a legújabb makis termékedet. Ha személyesen szeretnéd átvenni a termékeket, akkor arra is van lehetőséged.

Minden Imagine baby termék bababarát anyagból készül, a színe lenyűgözik a gyerekeket és a legtöbb 3 éves korig használható. Éppen ezért, ha makis terméket választasz, akkor hosszú távon is számíthatsz a szolgálatukra.

Szerezd be még ma a gyermeked legújabb játékát!