A kolléganőm új olasz táskája teljesen lehengerelt, nekem is kellett egy!

Mindannyian tudjuk, hogy egy könyvelői iroda nem éppen arról híres, hogy a világ legizgalmasabb munkahelye. Ezt a munkatársaimmal is tudtuk, mikor erre az útra léptünk, ám a folyamatos munka és a biztos megélhetés kifizetődővé teszi. A legtöbbször ami feldobja a napot, az az, ha valaki valami újdonsággal érkezik. Évi, aki nem csak a kolléganőm, de kedves barátom is, a legutóbb például egy olyan táskával állított be reggel, ami éppen csak nem szólalt meg. Gyönyörű a kidolgozása, nagyszerűek a vonalai, a tervezése, és kiváló minőségű olasz bőrből készült. Érthető, hogy a többiekkel azonnal meg is csodáltuk, én pedig nem bírtam a kíváncsiságommal, meg kellett kérdeznem, hogy hol vette. Itt mutatta meg nekem a https://cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldalt, ahonnan aztán én magam is rendeltem nem sokkal később.

A https://cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldal, mint azt a neve is mutatja, egy online cipőáruház olasz női táskákkal foglalkozó aloldala – vagy inkább kincsestára, hogy pontosabbak legyünk. Ennyi gyönyörű és igényes táskát már nagyon régen láttam egy helyen! És mindamellett, hogy az anyagok és a minőség minden szempontból a legmagasabb színvonalat képviselik, még a változatosságra sem lehet panasz. Itt aztán tényleg mindenki megtalálja a hozzá, és az alkalomhoz leginkább illőt. Van hátitáska, oldaltáska, válltáska, testtáska, és bármi más is, amit a női szem csak megkívánhat. Találhatsz magadnak fényes, színezett bőrből készült darabot, vagy visszafogott, szürke, netán barna hasított bőr táskát is.

Annyira elmerültem a https://cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldal tanulmányozásába, hogy végül rám kellett szólni a munka folytatásához. De megfogadtam, hogy otthon az első dolgom lesz újra felkeresni. Végül teljesen beleszerettem egy nagyon elegáns, mégis visszafogott oldaltáskába, ami a leírás alapján éppen ideális méretű a számomra. Meg is rendeltem haladéktalanul, és csodák csodája, pár nap múlva már meg is hozta a futár. Teljes mértékben elégedett vagyok azzal, amit kaptam, és másnak is csak ajánlani tudom!