A jó könyvelő és a jó csavar aranyat ér

Mivel az egyik legjobb barátom könyvelő lett, ezért igazán szerencsésnek mondhatom magam az induló vállalkozásommal. Bár tanulmányaim során – távolról ugyan, de – én is belekóstolhattam, belepillanthattam a könyvelés különleges világába, de engem abszolút nem csábított a gondolat, hogy ilyen vonalon haladjak tovább, úgyhogy, még ha némi fogalmam van is a témáról, nagyon örülök annak, hogy olyan személy lesz szakmailag a segítségemre, akit egyébként is nagyon szeretek és bízok benne a magánéletben is. Nekem a könyveléshez nem lenne türelmem, másfelől bizonyos időszakok annyira sűrűek ebben a szakmában, hogy nehezen tudnám összeegyeztetni a többi projektemmel. Meg hát könyvelő végzettségem sincs, kezdjük ott…

A barátom pedig mostanában a Csavar Holding webshoppal van teljesen elfoglalva, legalábbis serényen nézegeti, mert egy kollégája ajánlotta neki, hogy innen érdemes nagy tételben csavart rendelni. A hazai tulajdonban lévő cég hazai gyártmányú termékeket forgalmaz, és kifejezetten nagy figyelmet fordít a csavarok időtállóságára, színük megőrzésére is. Nem igazán értek a csavarokhoz, de amikor rápillantottam a webáruházra, nekem igen különlegesnek tűnt a felhozatal.

A szendvicspanel csavar egy elég hosszú csavarnak tűnik, azt hiszem, korábban így képen még nem is találkoztam vele. Annyit láttam az oldalon belül, hogy például százasával lehet rendelni, a listában a darabár is szerepel, és olyan adatok is, mint például átfogás vagy vágóél. Így ránézésre nem tudtam volna megmondani, mire való ez a szendvicspanel csavar, de szerencsére nem is nekem kell tudni. Aki az építőiparban dolgozik, annak ajánlanám elsősorban a figyelmébe ezt az online áruházat, ráadásul a barátom véleménye az, hogy kifejezetten megfizethető árakon kínálja a jó minőségű termékeit a Csavar Holding. Egyébként jellemzően nem csak szendvicspanel csavar vagy másféle csavar kapható náluk: tiplik, különböző szerszámok és egyéb eszközök ugyanúgy a kínálat részét képezik.

Szerintem az iparágban érdekelteknek igazán megérheti egy próbát tenni a Csavar Holdinggal, vagy legalább ránézni a weboldalra. Tök jó, hogy már ilyen vásárlást is el lehet intézni online!