A gázpalack futár megmentette a könyvelő céges grillpartit

A könyvelő cég, ahol én magam is dolgozok, már lassan 20 éve fennáll, és sikeresen működik. Ez többek között annak is köszönhető, hogy az alapító tényleg egy olyan céget akart létrehozni, ahol alkalmazottnak lenni nem jelenti azt, hogy a feletteseid folyamatosan parancsolgatnak neked. És valóban, soha sem lehetett még eddig panaszom arra, ahogyan velünk bánnak a munkahelyen. Mivel egy kisebb cégről van szó, elég családias a légkör, és mindenki jóban van mindenkivel. Nem véletlen, hogy sok olyan kollégám van, akik egészen már az indulás óta itt dolgoznak. A cégalapító azóta már nyugdíjba vonult, és a fia örökölte meg a pozícióját. Szerencsére ő is az apjához hasonló szemléletet vall magáénak, azaz, hogy minden dolgozó ugyanannyira értékes és nélkülük nem létezhetne a cég.

Idén júliusban volt a vállalkozás 20. születésnapja, és a főnök úgy döntött, hogy ezt egy kerti grillezéssel ünnepelnénk meg. Ezen a rendezvényen nem csak a jelenlegi, hanem már elbúcsúztatott kollégák is ott voltak, akikkel még mindig jó kapcsolatot ápolunk, és az alapító tag is szavát adta, hogy mindenképpen eljön. Mivel elég jóban vagyok a főnökömmel, és amúgy is szeretek szervezkedni, felajánlottam neki, hogy segítek a sütögetés előkészületeiben. Elég szép időnk volt ahhoz, hogy szabadtéren rendezzük meg a grill partit. Először felállítottuk a sátrakat és padokat, majd előszedtük a grillezni való húsokat, zöldségeket és sajtokat. A grill beizzítását hagytuk utoljára, ami kiderült, hogy hatalmas nagy hiba volt.

gázpalack eladó

A főnök abban a hitben volt, hogy a grillhez használt gázpalackok teljesen meg vannak töltve. Az emlékezete azonban csalóka volt, ugyanis a palackok ki voltak ürülve. Mind a ketten tisztában voltunk azzal, hogy a gázcseretelep túl messze lenne, és nagyon sokáig tartana valakinek elmenni és megvenni az új palackot. Pánikolás helyett inkább olyan gázpalack eladó szolgáltató után néztünk, akik azt esetleg ki is szállítják a helyszínre. Mindössze 4 óránk volt a vendégek megérkezéséig, úgyhogy gyorsan kellett cselekedni. Rá is találtunk a megmentőnkre, a gazpalackfutar.com-ra. Csak egy telefonunkba került, és már le is vették a gázpalack töltés terhét a vállunkról.

Egyedi megrendeléseket akár 2-4 órán belül ki tudnak szállítani Budapesten és a környező településeken. A partit Budaörsön tartottuk, úgyhogy imádkoztunk, hogy ez valóban így is legyen. A biztonság kedvéért 2 palack PB gázt is rendeltünk, csak hogy több kellemetlenség még véletlenül se érhessen minket. Amíg a futárra vártunk, addig sem tétlenkedtünk, berendeztük a bárt, és elkezdtük kirakni a tányérokat és evőeszközöket. Egészen pontosan 3 óra elteltével a kapunkban is állt a gázpalack futár. Nem győztünk neki hálálkodni a rugalmassága és gyorsasága miatt. A legtöbb esetben ugyanis már napokkal előbb egyeztetni kellene a kiszállításról.

Bekötöttük a palackot, és indulhatott is a sütögetés. Mindeközben már elkezdtek beszállingózni az első vendégek is. Nekik sajnos kicsit várniuk kellett az ételre, mert emiatt a kellemetlen intermezzo miatt nem sikerült időben elkezdeni a sütést. Őket viszont egy cseppet sem zavarta a késlekedés, jól elszórakoztatták magukat egy-egy ital társaságában. Mire a legtöbb vendég megérkezett, már fel is tudtuk szolgálni az első jkör sültet. Végül egy sikeres évfordulós céges bulit tartottunk, hála a gyors gázpalack eladó szolgáltatásnak.

Ha valaha is gázpalackra lesz szükségem a jövőben, a gazpalackfutar.com lesz, akit először hívni fogok.