A babakocsi, mint költség – hol vegyünk jó babakocsit

Könyvelői pályafutásom alatt rengeteg mindennel találkoztam. Sok cégnek és magánszemélynek könyveltem már, néha egészen cifra kiadásokra bukkanva.

Az egyik legviccesebb szerintem az volt, mikor az egyik barátnőm cégének könyveltem, és Ő le szerette volna írni költségként a babakocsit, amit a gyerekének vett.

Általában sok mindent le lehet ilyen módon írni, főként elektronikai termékeket, kellékeket, amik a vállalat, a cég napi munkájához elengedhetetlenek, de arra nem gondoltam, hogy meg fogja próbálnia babakocsi vásárlást is elkönyveltetni. Kicsit viccesen alakultak a dolgok, hiszen emlékszem, még én segítettem neki babakocsit választani.

Elég jóban vagyunk, rendszeresen beszélünk, tartjuk a kapcsolatot, sokszor találkozunk és az igazán fontos dolgokban ki szoktuk kérni a másik véleményét is. Kicsit meg is lepett, mikor azt kérte, hogy segítsek neki babakocsit választani.

Egy kicsit hirtelen ért a kérés, hiszen azt tudtam, hogy gyermeket vár, de nem gondoltam volna, hogy tőlem fog segítséget kérni egy ilyen fontos döntés meghozatalában.

Egyáltalán nem értettem eddig a babakocsikhoz, nem tudtam, hogy mennyi sok babakocsi van, hogy melyik miben jó, hogy milyen sok extra lehet benne, ami a kisbabák kényelmét szolgálja.

Elsőként a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon néztem szét. Nem emlékszem honnan, de valahonnan ismerős volt a neve, mert megjegyeztem, hogy babaverda. Nagyon tetszett a szó, amivel a babakocsira utalnak.

Itt néztem körül a babaverdák között, hogy megnézzem az aktuális felhozatalt, a színkombinációkat, az extrákat és persze a babakocsik fajtáit. Mivel semmit sem tudtam a babakocsikról, majdnem mindegyiket megnéztem, és hosszas böngészés után rátaláltam a megfelelőre. a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon multifunkciós, 3 az 1-ben babakocsi néven fut a modell. Coletto florino, fehér és szürke kombinációjaként fut.

Azért is választottam ezt a kocsit, mert 3 részből áll. Van benne mózeskosár, autós hordozó és még sport rész is! Ez azt jelenti, hogy a 3 különböző kocsi helyett elég egyet venni. Ez árban mindenképpen jót jelent, hiszen nem kell 3 külön helyen külön kocsikat venni, egybe megkaphatunk mindent.

A 3 az 1-ben babakocsik lényege, hogy a gyermekünknek nem kell minden életszakaszban új kocsit venni. A mózeskosár 0-3 éves kor között, a sport rész pedig 3 éves kor felett is használható.

Ezek a babakocsik nagyon jól vannak kialakítva, könnyen és gyorsan szét lehet szedni őket, könnyű az egyes részek cseréje és nincs gond akkor sem, ha éppen kis helyen szeretnénk tárolni, hiszen könnyen össze is lehet csukni.

A https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon sok kocsi van, mindegyiknek van valami előnye, én a rengeteg modell közül ezt ajánlottam a barátnőmnek.

Nem csaj az győzött meg, hogy három részből áll, hogy nagyon biztonságos, könnyű tolni és nem rázkódik, hanem az is, hogy több extra is jár hozzá.

Adnak hozzá például szúnyoghálót, pohártartót, esővédőt, pelenkázó táskát, lábzsákot és bevásárló kosarat is.

Ezek mind olyan dolgok, amikre szüksége van a gyerekeknek, de itt nem kell külön megvenni, ennél a modelleknél ezek benne vannak az árban.

El is küldtem a barátnőmnek, hogy milyen jó kocsit találtam neki, mennyire jó áron, Ő pedig nem habozott sokáig, megmutatta a párjának is, majd meg is rendelték.

Tudom, hogy nagyon meg vannak elégedve a kocsival, hiszen amint megérkezett, küldött is róla egy videót, amiben összecsukja, meg átszereli .

Nagyon izgatott volt a babakocsi miatt, örülök, hogy tudtam neki segíteni és sikerült találnom egy olyan oldalt, mint a https://www.babaverda.hu/babakocsik, hiszen itt jó áron sikerült egy nagyon jó babakocsit venniük.

Igaz, később le szerette volna írni költségként. Mikor mondtam neki, hogy ezt nem lehet, csak nevetett, és azt mondta, egy próbát megért.